betty draga, pet godina hopsanja, dva spontana, malo me prošla volja, ako kužiš?
gledam pozitivno ali svako malo posrnem![]()
samo me zanima da li ta astro ovulacija ima smilsa ako je biološka već prošla?
betty draga, pet godina hopsanja, dva spontana, malo me prošla volja, ako kužiš?
gledam pozitivno ali svako malo posrnem![]()
samo me zanima da li ta astro ovulacija ima smilsa ako je biološka već prošla?
Po Jonasu vjerovatnoca je 99% ako se poklopi prava ovulacija ili cak menstruacija sa astroloskom O. Razumijem te potpuno , ali nemoj da te prolazi volja . Pridruzi nam se na odbrojavanjima pa da se borimo zajednoBit ce ti lakse , barem meni jeste .
Cure moje, ja sada opet gledala nesto...ako sada dobijem vjesticu15.12. bi mi se mogla poklopiti i bioloska i astroloska ovulacija...a da vam ne govorim da mi je 14.12. rockas
![]()
joj pujice to bi bilo ludo/strasno...zamisli ja jos prije ljeta, jos dok nismo imali ni u planu poceti raditi na bebi govorim iz zezancije kako cu ja u 12. mj ostati trudna...Znam da su sanse jako minimalne...ali, posteno je nadati se!!
A zasto minimalne :? :?Iana27 prvotno napisa
A bolje da si nekak u glavu utuvim da su minimalne nego da se bacim u veliki bed ako ne uspije..ja sam uvijek takav tip rade pomislim da mozda i nece uspjeti pa se ugodno iznenadim i obradujem a ako ne uspije, razocaranje nije veliko...a mozda stvarno uspijemo![]()
I to bi onda trebalo biti danas ali nekaj me zeza BT pa neznam kad mi je O :?Storm prvotno napisa
Storm prvotno napisa
Cure rođena sam u 13 00 h ,zanima me jel to AM ili PM! :?
Hvala
Evo samo da dam malo pozitive - ZM 13.09.2004. ujedno se i poklopila sa Jonasovom O i uz pomoć FET-a (transfer smrznutih) imam svog anđela, iako je tamo stajalo G, ali s obzirom da nije js u prirodnom onda valjda nema veze![]()
Sad se nadam - čitaj hvatam za slamku - da mi se poklopi slično u 1. mjesecu kad se nadam slijedećem FET-u. Do sada probali 2 puta, nismo došli do transfera, ali mi se po Jonasu nije poklapala ni jedna ni druga ovulacija. Uz duge cikluse kakve imam (PCOS), možda se do tada poklopi![]()
Nisam dugo obraćala pažnju na ovu metodu, i upravo bi mi se mogle poklopiti O i astro_O na sv. Nikolu.
Ja sam ovu metodu provjerila za svoje prvo dijete i tako je i bilo, tako da imam nade.
Možda mi sv. Niko donese nešto u čizmicu.
Pa ako je ovo sve tocno, zasto mi je onda testic negativan.
O i BT su se tak lijepo poklopile, cak na isti dan (23.11).
i, i, jel ima novosti danas? nadam se da ćeš biti vrijednaRene2 prvotno napisa
![]()
U idućih godinu dana (osim ako se nekim čudom ne promjeni ciklus) nema šanse da mi se poklope ovulacija i mjesec.
I kod mene je tako! Pa sam zakljucila da ne vjerujem Jonasu... i sigurna sam da cu u 2007. biti trudnica!veda prvotno napisa
![]()
Meni su se i ovaj mjesec poklopile, po Jonasu jučer navečer, a po UZV danas!
rene2 pa curo mogla bi ti nama onda skoro otvoriti novo odbrojavanje
Ih, da se mene pita, ne bi ja odavno bila na ovom pdf-u. Već bih gurala kolica po parkićima.
Podižem malo ovu Jonasovu O (čitajte: hvatam se za svaku slamku!)
Iz razloga što se ovaj mjesec moja biološka O treba poklopiti sa Jonasovom. Pa ćemo vidjeti![]()
Sretno svima, a što se mene tiče, neka se poklope i zvjezdice i sunca ako treba, samo da nam dođu naši anđelčići![]()
fresia i meni isto (al je tak trebalo bit i prošli ciklus pa niš) tak da se i ja nadam :D
nego reci di je nestala zlatna ribica![]()
Meni se poklapaju još od listopada prošle godine pa ništ!
Više ne vjerujem tim glupostima.
I meni se poklapa!!!!!
Ali s M,svaki božji put.Pih.
Ja se malo ubacujem "iznebuha" ali htjedoh reći da sam i ja tu metodu proučavala i da ima još jedna caka. Naime (ako sam dobro shvatila) (i ne pitajte di piše jer se više ne sjećam) mjesec treba biti u istoj fazi u kojoj je bio na dan kada ste vi rođene! Znači ili pun il' na pol il' prazan ili kak već.... Možda pomogne![]()
...evo provjerila, račun je točan. Nuša je začeta točno na datum koji piše, ali je rizik bio 4!!! Imala sam probleme u trudnoći, ali dijete mi je super!! (kuc, kuc o drvo)
:shock: u 12 mi se poklopilo, a u 1 mj O po FeFe u 10.01. a po J 12.01. :D sad cemo vidjeti
hebate sad sam se sva isprepadala, u 2 mj. faktor rizika 6 :shock: , bolje da nisam nis gledala :/
Da mi se nije smrdao ciklus ovaj mjesec, po J ovulacija bi mi padala izvan M tamo 2008 godine![]()
ema i meni se sad preklapa samo zbog dva zdrmana ciklusa, inace bi morala cekat 3 godine
Pa sta se sekiras kad ces ostati trudna u 1.mj.stelerina prvotno napisa
ili u trecem kad ja planiram da zatrudnim
![]()
e moze, i meni pase 3 mj, taman je MM rodjendan, pa da mu poklonim jedan veliki debeli +Betty prvotno napisa
![]()
Eto mi se dogovorismostelerina prvotno napisa
![]()
![]()
Bok. Ja sam tek jučer prvi put čula za Jonasovu metodu i išla si računati, pa mi je ispalo da mi je rizik 7 za drugi mjesec a dan se poklapa sa mojom ovulacijom. Da li je neka od vas ostala trudna po toj metodi i dali je spol pogoden. Računala sam si za sina i po Jonasu u mjesecu kad sam ga začela rizik je bio nula a spol muški. Tako je i bilo. Računala sam za spontani prije i rizik je bio 4. Sada se ne bi igrala. Osim toga tek sam ovaj mjesec prekinuka sa Celeste koje sam pila 4 mjeseca. Ujedno sam jučer čitajući teme po forumu vidjela da nije dobro cijepiti starije dijete sa Mo-Pa-Ru ako si trudna. Damjan ionako zbog raznih prehlada kasni 6 mjeseci sa cjepivom (a i čekamo Prioriks) i sada imamo dogovoreno za drugi mjesec. Ako se to poklopi sa trudnoćom nije ni cudo što je rizik 7. Šta mislite?
DAMJAN 9.7.2005.
Nadopunjavam da mi se m. danas poklapa sa Jonasovom metodom, a nastojat ćemo se i ubaciti na FET. Daj bože da bude kao sa A. kada se isto poklopila m. sa Jonasom![]()
Nisam gore napisala da mi je rizik bio 1 i da je na UZ sa Antom bio prijeteći hidrocefalus - vidjele se proširene komore u mozgu, koje su se nakon par tjedana povukle i kad se A. rodio imao je samo šum na srcu (3 rupice od kojih je ostala samo 1 koju redovno pratimo i ne pravi nam problem). Sada bi rizik bio 0 :D
vesnare pa onda samo naprijed, držim fige da uspije!!
Sljedeća Jonasova faza bi mi trebala biti 8.2., s risk faktorom 5, pretpostavljam u doba m (ako me i ovaj mjesec ne iznevjeri pa zakaaasniii...).
Nego, kako sam skužila, i u doba Lunarne O bez obzira na ovu našu hormonalnu visoka je vjerojatnost jer se poklapa faze Mjeseca s onom kad smo mi rođene, a da je osobito visoka u doba kad se poklopi s O prema hormonalnom ciklusu ili s m. To bi valjda značilo da bez obzira poklapa li se s njima, ipak treba vrijedno hopsati?
A za svaki slučaj, dobrodošle su i ideje kako ovo provesti u praksu:
Francesca found that using psychoterapy, or even self-suggestion, it is possible to move the moment of ovulation so that it coinside with Lunar Conception. In this case, the probability of conception becomes extremely high."![]()
1.02.2007 /9:51 am /B?/ risk faktor 0
pa da vidim šta moje jajocijevi imaju kazati na to
A uvik sam govorila da bi prvo muško tako da mi ćerkica ima starijeg brata.
(ja ga imam i to mi je uvik bilo super pa želim to i svome djetetu.)
pa ko može izmislit ovaj mentalni sklop![]()
Ja taj riskantni na petu potenciju 8.2. definitivno namjeravam pokušati preskočiti (i 5., 6. i 7.2., za svaki slučaj). Samo ne znam kako ću mm objasniti da odjednom izrazito nisam zainteresirana ili da pristajem nakon svih tih mjeseci samo na safe-sex?!![]()
A shanti, neznam šta bi ti rekla.
Moj razum bi ti reka: ma daj ne šljivi to, ali iskreno, i ja bi ga preskočila a i radujem se ovom mom koji se dobro poklopio :/
a ja jutros otkrilaSuncem.m. prvotno napisa
01.02.2007. / 3:51 am G risk factor 1 :shock:
e pa, ovo je znak, sunce, nas dvije ćemo biti zajedno T
:D
To macka :D :D :D :D :D
To je znak definitivno.dakle u četvrtak je akcija.
Već sam mm najavila buđenje ranije.
Mi svoje možemo obavit oko 6 i po, pa do 9 i 51 će živiti spermići
Juhuuuuuuu :D :D :D
ja tebi zeta, ti meni nevistu![]()
možeeeeeeee!Suncem.m. prvotno napisa
čuj, ni ja nisam jutarnji tip, mi ćemo bacit jedan veseli u sridu kasno navečer...
eto, mi se dogovorile... a naši M/D???![]()
koji divan plan, ~~~~~~~~~~ da uspije![]()
jel' da?pujica prvotno napisa
![]()
a, suncem.m, tvoj i moj rođendan je očito skroz blizu kad nam je O po Jonasu tako blizu. ili to ništa ne znači :? ?
Mislim da ne znači, ali ipak :shock: blizu je.
Hebate, kako vrime leti.
Sad si me izbezumila. zaboravila sam na rođendan.Već :shock:
(14.02-trebala sam biti Valentina, ali nisam )
Suncem.m. prvotno napisa
a moj je za 7 mjeseci
![]()
vidiš, nije do rođendana... nego jednostavno moramo bit skupa T!
ajd' pujice i ti s nama!