Stranica 7 od 8 PrviPrvi ... 5678 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 360

Tema: Jonasova metoda - ostanite trudne uz pomoc mjesecevih mijena

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Nešto mi je ova metoda pala na pamet i otišla sam provjeriti da vidim poklapa li se slučajno i poklapa , još stoji risk 1 i G?, a ja nosim curicu...

Nemate pojma koliko smo puta pokušali gađati i po ovoj metodi i nikad nije bilo ništa i sad na kraju ispadne da se poklopilo

gaggy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Meni sada spada 8.11 O po ovoj metodi a i 10 dan ciklusa mi je tako da ćemo probati a uz to mi je još i rizik O i G, pa vam javim da li je bilo efekta.....a do tada se bacam na :D :D :D :D :D narednih tjedan dana jer mi dolazi i ova O........od ovih silnih ovulacija se nadam da će nešto i biti a i vjerujem svom LUNI.....

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

indi, neka je i po ovoj metodi, samo nek je živo i zdravo!

Candy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni se zadnji ciklus poklapala O i Jonas, bili jako vrijedni... i ništa. :/

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Rene2, točno tako

Candy i meni je bilo tako, a evo sad se izgleda poklopilo...istina ne znam baš točno točno kad je baš bila O, ali otprilike mislim da su se poklopile po ovoj metodi kad gledam kad smo hopsali...

enya22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Meni se poklapa s datumom zadnje M, a kazu da je u tom slucaju mogucnost zaceca vrlo velika! Evo sto pise: 27.09.2008 7:26 am G 1
    Po ovome bi trebala biti curica...

pupeta avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

meni se ovaj ciklus M poklapa sa datumom Jonasove O .
    jesam li dobro shvatila nemoraju se poklopiti ovulacije vec i mjesecnice????? :?

gaggy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

pupeta ne moraju se poklapati ni M ni O sa ovom metodom, nego kaže da ako se poklopi tvoja O sa O po ovoj metodi sigurna je trudnoća, i treba se :D :D :D tri dana prije tog datuma jer na sami taj datum se dogadja ovulacija i mali ~~~~ (plivači) već trebaju biti unutra da zaskoće jajnu stanicu.....
    Mnoge pišu da su se keksale na taj dan i ništa........naravno treba biti sve Ok sa jedne i druge strane.......ali treba znati da plivačima treba vremena da stignu do jajne stanice s time da im i mi trebamo olakšati taj put, tj.da nam sluz bude rijedja da mogu putovati, i zašto žene lakše zatrudne kad imaju M......jer je unutra sve klizavo i vlažno što njima odgovara.... ja sam otišla malo u dugačko ali nema veze.....
    A ti draga se tri dana zaredom prije samog datuma :D :D :D , neka mornar plovi po crvenom moru pa češ vidjeti......
    Ja sutra krečem sa akcijom po ovoj metodi pa budemo vidjeli...

gaggy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

pupeta ne moraju se poklapati ni M ni O sa ovom metodom, nego kaže da ako se poklopi tvoja O sa O po ovoj metodi sigurna je trudnoća, i treba se :D :D :D tri dana prije tog datuma jer na sami taj datum se dogadja ovulacija i mali ~~~~ (plivači) već trebaju biti unutra da zaskoće jajnu stanicu.....
    Mnoge pišu da su se keksale na taj dan i ništa........naravno treba biti sve Ok sa jedne i druge strane.......ali treba znati da plivačima treba vremena da stignu do jajne stanice s time da im i mi trebamo olakšati taj put, tj.da nam sluz bude rijedja da mogu putovati, i zašto žene lakše zatrudne kad imaju M......jer je unutra sve klizavo i vlažno što njima odgovara.... ja sam otišla malo u dugačko ali nema veze.....
    A ti draga se tri dana zaredom prije samog datuma :D :D :D , neka mornar plovi po crvenom moru pa češ vidjeti......
    Ja sutra krečem sa akcijom po ovoj metodi pa budemo vidjeli...

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj pupeta prvotno napisa
    meni se ovaj ciklus M poklapa sa datumom Jonasove O .
    jesam li dobro shvatila nemoraju se poklopiti ovulacije vec i mjesecnice????? :?
    Tako je!
    I ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ti se sve poklopi (mislim na plivača i tvoju JS)

mala nada avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Večer svima ja sam nova.Meni i MM je lakše od kad čitam ove stranice,jer vidimo da nismo jedini koje bebači zaobilaze.Na lunar.mi piše 14.12. u 4.40 am G rizik 3.Nerazumijemo :? kad bi trebali hopa cupa?Šta znači rizik 3?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

najbolje je kad piše rizik 0 jer se rizik odnosi na loše stvari vezane uz trudnoću i bebu. naravno da ne moraš u to vjerovati...

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

a hopsati bi trebali valjda 1-2 prije tog vremena koje ti piše

MMK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Negdje sam pročitala 3 dana prije Jonasove O hopsati.
    *az* sta činis ako ti je rizik veći 4 ili 5.
    Ja se na 3 uspijem ne obazirati.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Po mojim proračunima, O mi je bila neka 3-4 dana prije O po Lunasu u ciklusu u kojem sam ostala trudna. Pogodili su da je dečko i piše rizik 2, a za sada je sve super, sad sam 31+5. To je moje iskustvo, ako vam ono što znači.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

MMK ja sam svoju prvu trudnoću planirala po jonasu. poklapalo mi se praktički stalno s O i rizik je bio nula pa je svejedno završilo spontanim. tako da sam ili nešto krivo označila ili se to može okačit mačku o rep (dakle više ne gledam šta jonas kaže)

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

17.12.2008. 11 i 46 g 2 tako su mi ispali rezultati što to znači!neznam engleski!hvala unaprijed

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

piše ti dakle datum i točno vrijeme Ovulacije te da će biti girl = curica a rizik da nešto ne bude ok je 2 (ne znam koliki je raspon rizika, valjda od 0-5 ali treba provjeriti, nisam ziher).

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

da, rizik može biti od 0-5 što znali da je 2 relativno mali rizik. piše da se treba keksati 24 sata prije izračunate ovulacije. sretno, javi nam rezultate!

hanumica fata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

drage cure,

ne bih nikome da rusim iluzije, ali slaba je vajda od ove metode.
    ja sam je gadjala nekoliko puta i nikom nista.
    osim toga, racunala sam mojoj mami i tetki (koje slucajno bas tacno znaju dan kada su ostale trudne sa po jednim djetetom), i opet nije imalo veze sa mjesecom.
    doduse, kad se dovoljno puta pogadja, nekad ce O bas da se poklopi sa zacecem i bas poklopi sa mjesecom, ali sve je to samo statistika i ponekad si covjek rado uobrazi da to ima neki visi smisao...

voljela bih da me neko razuvjeri
    pozdrav

mala nada avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Nešto mi nije jasno.Kao što sam već napisala meni je izračunalo 14.12.,ali bi ja tada trebala dobiti M,kako je onda moguće da bude taj dan O?

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Meni za ovaj mjesec stoji da bi trebala :D :D :D 16.12. ( B risk 2 ), a temperatura već skočila ( znači o već prošla ), ali pošto od viška glava ne boli ja se od večeras bacam na posao

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mala nada, možeš i ne moraš u to vjerovati. ako te ništa ne košta - možeš pokušati.

mala nada avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Jutros sam dobila M .Metoda nije uspjala.Probat ću opet sljedeći put 12.1.nadam se boljem rezultatu.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Nisam nikad ciljala po Jonasu, ali se ispostavilo da se poklapa ( i to sa danom M, a ne danom O)

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Cure ja stvarno ne vjerujem u sva ta gatanja, ali nakon 4 god. pokušavanja povjerovala bi u bilo što.
    Tako smo mi 6.12. imali drugu inseminaciju i sada čekamo rezultate.
    I skoknem ja do tog Jonasa da vidim što kaže kad ono - idealni dan upravo 6.12.!
    Moram priznati da sam se malo naježila kad sam to vidjela. Izgleda da je sve bilo na našoj strani: ovulacija, doktori, mjesec, zvijezde, Sv. Nikola... Još samo kad bi uspjeli,izljubila bi tog Jonasa!

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Denny držim fige

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Denny ~~~~~~~~~~~~~~ da si uspela!

Cure, šta, vi niste videle da može da se datum poklapa i sa danima kada imate menstruaciju?
    Ne mora da se poklapa sa danom ovulacije

MMK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Denny ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude savrseno

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Evo, samo da se javim, ovaj put ipak nije uspjelo, pa ako sad nije uspjelo, onda ne znam hoće li ikada ta metoda djelovati za nas.
    A da mu ipak dam još koju šansu, nikad se ne zna. Evo kaže sutra treba u akciju, i to opet (za divno čudo) oko moje ovulacije, pa ćemo pokušati ovaj put sami u kućnoj radinosti.

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Meni piše da treba 16.01. a ja 17.01. trebam dobiti mengu

Ivany avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

inače nevjerujem u takve stvari ali išla probati

po ovom kalendaru je Sara dečko

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Gledam sada Jonesa i vidim da je pogodio ovaj put, ali je risk 2 pa me to malo brine :/

Samo da kazem da se meni Jones uvijek poklapao sa mengom, tako i ovaj put...bio je to 4dc

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Halo, meni se sve savršeno poklapa u dvije zadnje trudnoće (druga završila spontanim nažalost, rf bio 5, spooky)

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Sad sam nakon nekog vremena opet išla na taj link i nakon izračuna nije mi izbacilo faktor rizika. Jel to nešto novo ili postoji neki drugi link osim ovog?! A sjećam se da sam po tome računala i zadnji put i pokazalo je rizik! :?

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

jel se to vise ne moze besplatno izracunavati???!!! jel i vama to pise?
    ima neko link gdje se moze to izracunati?

Nuktemeron avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Glupa metoda

www.astro.com

kod free charts odabereš extended chart selection
    i onda kod"methods " izabereš special charts i onda tamo Lunar phases fertility calendar.

ali sigurno na webu ima još na tone on line kalkulatora, manje preciznii od ovog, ali jednostavniji.

Kao netko tko se 20 godina bavio nečim sličnim iznenađeno sam ustvrdila da sam začela dijete točno na početku razdoblja za ženski spol (što pokriva sljedeća 2 dana) a nastao je naravno dječak...Inače to sam naknadno gledala iz znatiželje. Tako da sam potpuno razuvjerena u korisnost ove metode.
    A kad samo pomislim da netko to naplaćuje....U Kini npr.

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

u svakom slucaju, hvala za link!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Losa sam sa engleskim jezikom.
    Ne razumije bas ovaj link za astro.
    Ako neko ima neko bolje objasnjenje ili tu Jonasovu metodu (koju nisam mogla naci na netu, izgledada vise nije aktivna) neka mi je posalje, ako moze.
    Hvala

Nuktemeron avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

a znaš njemački?

Nuktemeron avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno astrokartografija zanimljivija od jonasa

otvori astro.com

i u lijevom gornjem uglu možeš odabrati jezik :

njemački, francuski talijanski nizozemski španjolski danski itd ali ako si u školi učila ruski e onda ništa

ako se već zanimaš za tu slabo dokazanu metodu ima nešto slično - astrokartografsko traženje mjesta gdje smo kao najplodniji.
    Astrolozi tvrde da su pronašli da neki tjelesni poremećaji nestaju preseljenjem ili se pak pojavljuju.

isto na astro.com:

To find your fertile places, you need your Astromap or Astro*Carto*Graphy (ACG) chart though.

How to get this map or chart for free?

* go to Astrodienst's web site
    * in the left navigation bar, click on "Free Charts"
    * under the "Horoscope Chart Drawings" heading, click on "Extended Chart Selection"
    * click on "Astrodienst Special" under the group selection
    * have your Astromap drawn (world maps or maps of other continents)

With your Astromap at hand, find your most fertile place(s).

What are your most fertile places that our recommended infertility treatment option is about?

* Your most fertile places are situated on or around the line where the Moon is on your Ascendant
    In case you don't find any "Moon on the Ascendant" line within your reach, look for a Moon on the IC contact

prva avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno Re: astrokartografija zanimljivija od jonasa

Citiraj Nuktemeron prvotno napisa
    otvori astro.com [/b]
    za divno čudo meni je pogodio plodno razdoblje ovaj mjesec...
    samo ne znam točno što mu je verikalna deblja crvena linija, a što mu je horizontalna crvena linija...
    I sad kaže da je vrijeme za curicu, meni je to nebitno samo da ostanem trudna, ali on onda negira teoriju o pokretljivosti i izdržljivosti m i ž spermića...jer jedan mjesec je dečko drugi cura...ili sam to krivo skužila?

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj nikolina29 prvotno napisa
    Ankara ja sam u istoj nedoumici kao i ti, znam da ne treba vjerovati u takve stvari , ali opet bi voljela da nikad nisam ni pogledla tu tablicu :/
    Mozete li me uputiti u tu tablicu, kako se to racuna?

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Vece svima! Ja sam nova. Moze li mi neko objasniti ili izracunati to po Jonasovoj metodi?

Nuktemeron avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Astro lopovluk versus vlastita istraživanja - astrokartograf

Citiraj marijana77 prvotno napisa
    Vece svima! Ja sam nova. Moze li mi neko objasniti ili izracunati to po Jonasovoj metodi?
    sve ali baš sve se nalazi na www.astro.com - tražite pod extended chart selection i onda odaberite fertility chart. Sve sam to već nekoliko postova uzvodno već objasnila.

Ali to je totalno klimava metoda - baš kao i sve u vezi astrologije (pogotovo kada se očekuju gotova i izvjesna rješenja, no kada se sam za sebe istražuje sve se mijenja - jer je naglasak na istraživanju) i nikako ne fukcionira ako nije poduprto i ostalim kao npr - cikličke aktivacije, natalno polazište, astrokartografija itd itd itd.

To rijetko tko temeljito i sveobuhvatno radi kao plaćenu uslugu jer se ne isplati, obzirom da kod klijenta uvijek može izostati uspjeh.

Ali zato je iznimno korisno , a nadasve jednostavno i zanimljivo sam proučiti svoju astrokartografiju.

Pronađete mjesto na zemlji koje odgovara poziciji vašeg mjeseca ili povoljnog aspekta mjeseca (predstavlja plodnost) i tamo otputujete!!!

Nisu li putovanja često transformativna? Ovako postaju ciljano transformativna.

sve to isto možete naći na www.astro.com

Ne zovite astro linije, to je otimačina novca, a oni koji i zaista nešto znaju i vrijede a silom prilika moraju raditi na takvim mjestima dobivaju ponižavajuće mali dio tog novca.

Neka low life astro lopina uzimala je 1500 kn za bazični i ne previše efikasan izračun jednogodišnjih plodnih dana - što na astro.com može svatko sam dobiti s desetak klikova mišem.
    Ali sad mi se čini da ta lopina ima jasan uvid u to da je nekima i desetak klikova mišem previše angažmana. Zato svaka roba ima kupca.

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ja pokušavam naći za izračun po toj Jonasovoj metodi međutim ne mogu naći - ovaj link šta je dan na samom početku topica ne vrijedi - tj. kažu da taj izračun nije više besplatan. Gdje vi to izračunavate a da je besplatno, baš me zanima?

Nuktemeron avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj DiLala prvotno napisa
    ja pokušavam naći za izračun po toj Jonasovoj metodi međutim ne mogu naći - ovaj link šta je dan na samom početku topica ne vrijedi - tj. kažu da taj izračun nije više besplatan. Gdje vi to izračunavate a da je besplatno, baš me zanima?

radi se ovak:

1. www.astro.com
    2. upisati podatke u my astro rubriku
    3 odabrati extended chart selection
    4 u toj rubrici izabrati special charts
    5. u special charts se nalazi na dnu liste lunar phases fertility chart

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Nuktemeron - hvala, napravila sam sve, izbacilo je jučer - tak sam si i sama računala....vidjet ćemo

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Di dij nadam se da će opet biti nešto,

A sad me zanima ova crvena linija, ona je poprlično duga 4 dana, a na prethodnim Jonsonim je bio fiksni dan i sat, a ovdje cijelo područje?????

Kako se mijenjaju plave i zelene točke koje se spominjiu dole?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Crvena linija obuhvata plodne dane prije i posle ovulacije, zato je tako duga. Ti sama trebaš upisat plavom kada ti je mjesečnica i zelenom kada ti je ovulacija. Ja sam tako razumjela. Jedino mi nisu jasne ove crne i žute točke, šta one znače?

Stranica 7 od 8 PrviPrvi ... 5678 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •