Pokazuje rezultate 1 do 50 od 780

Tema: Sreća neopisiva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Amondi prvotno napisa Vidi poruku
    Ali ne znam čemu onda jedno ime u dokumentima, a svi ga zovu skraćenim imenom? Jer to nije nadimak, nego skraćenica od imena..Nemamo ništa protiv dugih imena, ali onda se dijete zove kako se zove, a ne ga cijeli život zvati skraćenim imenom. Ne znam...to je moje mišljenje.
    U svakom slučaju, o svemu puno promišljamo.. zato još i nismo konačno ništa odlučili.
    skraćenice se nametnu u toku života, neko te zove ovak , neko onak.

malo bezveze da je dete Leonard-Leo , ko i Marica -Marija.
    moja svekrva je bila Rozalija, cijeli život su je svi zvali Ružica, i kad je umrla (prije je to tražila)da se napiše na papirima Ružica, nije se to nikak moglo, ali se moglo na spomeniku.
    ko i moj otac koji je bio Ivan, i svi su ga zvali ivica, samo kaj su njemu u par papira ( gruntovno i slično) upisali Ivica , pa smo mi morali dokazivati ko je to.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 31.05.2016. at 16:27

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    skraćenice se nametnu u toku života, neko te zove ovak , neko onak.

malo bezveze da je dete Leonard-Leo , ko i Marica -Marija.
    moja svekrva je bila Rozalija, cijeli život su je svi zvali Ružica, i kad je umrla (prije je to tražila)da se napiše na papirima Ružica, nije se to nikak moglo, ali se moglo na spomeniku.
    ko i moj otac koji je bio Ivan, i svi su ga zvali ivica, samo kaj su njemu u par papira ( gruntovno i slično) upisali Ivica , pa smo mi morali dokazivati ko je to.

Baš si lijepo pobrojala sve dobre razloge ZA promjenu imena. Moj sin nije Leonardo nego Leon, tak mu je u dokumentima i baš tak ga zovemo.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Baš si lijepo pobrojala sve dobre razloge ZA promjenu imena. Moj sin nije Leonardo nego Leon, tak mu je u dokumentima i baš tak ga zovemo.
    Da, mene vecinom zovu drugim imenom pa sam se jedva navikla nakon faksa da sam ja zapravo "druga osoba" (Iako se pokazalo i praktičnim imati pseudonim)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •