Results 1 to 50 of 780

Thread: Sreća neopisiva

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Osoblje foruma sirius's Avatar

Quote Originally Posted by no@ View Post
    Ok. Ako sam dobro skontala Amondi, sumnja i na moguće zanemarivanje i/ili zlostavljanje u primarnoj obitelji, pa je svakako Poliklinika dobra adresa.
    Ok, mozda sumnja na to . Moguce. Boravak u instituciji sigurni nije pomogao , ali ako dijete ima organsku poteskocu onda je ona primarni uzrok na koji se naslagao jos i splet dodatnih okolnosti.
    Djeca bez poteskoca u normalnoj okolinini razvijaju se normalno. Nije priroda zamislila da imaju idealne uvjete i hrpe poticaja, stimulacija i celicnu disciplinu bez uzmaka.
    Oni koji imaju neke razvojne tegobe ili poteskoce, hm ...to je prilicni drugacija prica. Moje starije dijete je raslo u idealnim uvjetima u vakom pogledu , nikakvih trauma , nikakvih posebnih stresova, nicega za sto bih se uhvatila kao uzrok ponasanja. Barem nists za sto bih se uhvatila i danas kao uzrok odredenih ponasanja , sad kad on ima 16,5 godina , a mi smo od njegove 7 godine ( pa i prije) trazili i primali razne psiholoske i druge pomoci u odgoju. Mi i on. Ali i dalje ima trenutaka i dogadaja kad se cini da svega toga nije bilo , a on kao da je sisao s planine na kojoj je odrastao s vukovima.
    Last edited by sirius; 25.10.2018 at 06:06.