Dragi svi,
dugo nisam pisala, vrijeme leti. Kraj skolske godine je blizu i zbog svih izvanrednih dogadjaja tijekom ove skolske godine (prvo strajk pa prekid nastave zbog korone, potres, online nastava) cini mi se kao da se nalazim u nekom filmu.
Srecom, nasi klinci su to relativno dobro sve prihvatili, puno smo s njima razgovarali (sto i dalje cinimo) i nakon pocetnog otpora prije dva mjeseca, sad je vec tako da vec ujutro obojica pitaju za DZ koju onda uglavnom samostalno napisu (uz nase provjeravanje napisanog). Kako bilo..cijelo ovo proteklo razdoblje naucilo nas je kojecemu, a najvise smo sretni sto su se obojica u velikoj mjeri osamostalila po pitanju pisanja domacih zadaca i skolskih obveza.
Nadam se da ste svi dobro i da je svatko za sebe i svoju djecicu “ubrao” nesto za sebe za vrijeme trajanje karantene. Ja znam da mi jesmo
Umalo zaboravih!
Na FB sam otvorila grupu Roditelji & nasa djeca rodjena iz srca. Slobodno se prikljucite, vjerujem da nam je svima lakse kada podijelimo svoja iskustva i cujemo tudja. A i svaki savjet je dobrodosao. Kako za nas koji smo svoju djecu iz srca rodili, tako i za one koji ce to tek uciniti.