Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Zale li se da se ne brinete dovoljno o njima?

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno Zale li se da se ne brinete dovoljno o njima?

Tu mislim na MM-ove.
    A selim se s jednog podforuma na drugi, u nadi da ce negdje opstati
    A zasto ova tema spada uopce u forum pokusat cu objasniti nize:

Naime, fakat jesam attached parent, ali ako niste samo parent, vec imate i supruga/u, imate full time posao, kucu i ostale hobije koje ste si sami nametnuli, onda i nije jednostavno ustrajat na attached parentingu.

Kako ja naravno ipak ne odustajem, MM je ocigledno, htio ili ne, uskracen moje paznje, na koju je naviknuo od prije nego sam rodila, ili se barem on tako jednostrano osjeca.
    Pa kaze kako se ne "brinem" vise dovoljno o njemu.
    Na neuspjelom topicu sam objasnila sta mislim o tome kad kazem "brinem", pa tu ukljucujem cesto kuhanje omiljenih ne tako jednostavnih jela, postavljanje pitanja jel gladan ili zedan, jel popio lijek za alergiju i sl.

Sto je najbolje, i on se smatra attached roditeljem, samo sto je velika razlika sto on nije attached tijekom svog svojeg slobodnog vremena kojeg doma provede, a tijekom kojeg je mali budan. A ja jesam, i nemojte krivo shvatit da se zalim zbog toga, dapace uzivam, naravno, ali mi stvarno nije drago kada mi s druge strane MM prigovara kako se ne brinem o njemu Pa imam li ja onda dvoje djece?

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Joj, jako je teško uskladiti brak i obitelj! Mi smo skupa u roditeljstvu, uz uspone i padove i mm ponekad sjetno zakuka kako je nekad bilo ovih ili onih jela, masaža i slično, ali razumije kako stvari stoje.

Al svađali smo se, raspravljali, ma mislila sam da ćemo se rastat kak smo se zakačili koji puta... sad je bolje - shvatili smo što je roditeljstvo i imamo neka pravila o tome - npr. svaki dan bar 15 min leć jedno kraj drugoga, svatko ima pravo na svoje vrijeme, jednom tjedno dijete je kod dide i bake da mi možemo predahnut.

Datum pristupanja
    Apr 2004
    174

Početno Re: Zale li se da se ne brinete dovoljno o njima?

Citiraj Mony prvotno napisa
    ali mi stvarno nije drago kada mi s druge strane MM prigovara kako se ne brinem o njemu Pa imam li ja onda dvoje djece?
    treba on dobit malo po guzi...čini se da si ga previše razmazila

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Brine li se on dovoljno o tebi?

trinity avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Pa imam li ja onda dvoje djece?
    zasigurno...i nisi jedina

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Joj, di me nađe !?
    Mi trenutno živimo razdvojeno, MM je na projektu u Rijeci, Ela i ja same doma. Vidimo se za vikende, ne ni svaki i nikad ne cijeli nego subota navečer do nedjelje ujutro.
    Tata nam strašno fali, ali tako trenutno jednostavno mora biti.
    E sad, kad dođe doma, htio bi sve i natrpamo si tone 'obaveza' pa i ne stignemo biti malo sami nas troje. Mislim da otud i silna frustracija i na kraju se svaki put posvađamo, uvijek nađemo oko čega, bože moj.
    Ja se ljutim jer me ne 'rastereti' (sad moram upotrijebit tu riječ, ali molim vas da ju ne shvatite krivo - Ela je moje sve i nije mi teret), on da mu se ne posvetim, da ću Elu 'razmazit' ...
    Umorna sam već od svega i samo, eto, trebam malo podrške, pa pliz ...

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

postavljanje pitanja jel gladan ili zedan, jel popio lijek za alergiju i sl.
    moj muz mrzi takva pitanja, tak da se ne moram brinut da ce se osjecat zapostavljeno :D

ja sam vec i prestala pitat, jer bi nekad znao malo cudno reagirat na slicne stvari.
    zato je nedavno otisao usred zime u svedsku bez zimske jakne, mene bilo strah uopce pitat jel ju uzeo prije nego sto smo izasli iz stana. tek drugo jutro je skuzi da ju nema

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj mendula prvotno napisa
    Brine li se on dovoljno o tebi?
    Dobro pitanje. Ali mogli bismo rapravljati o tome je li meni njegova briga dovoljna u onom svjetlu kakva je, iako je drukcija nego prije, a je. No njemu ocigledno nije dovoljno moje paznje. Sve je stvar u percepciji. Zapravo je to problem.

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Joj,ti muski su nekat fakat ko male bebe,moras im bit 100%posvecen da se osjecaju voljeno.E sad,to mi je ok kad se posvecujem bebici,ali njemu isto bas i ne stignem sve ko i prije.Al moj ne kuka previse,ja sam svog peduhitrila s svojim kukanjima..

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj retha prvotno napisa
    ja sam svog peduhitrila s svojim kukanjima..
    :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Kejt prvotno napisa
    Umorna sam već od svega i samo, eto, trebam malo podrške, pa pliz ...
    Evo ti jedna pusa podrške
    Vratit će se dragi kući i nećete se više ni sjećati ovih dana.
    Razdvojenost je gadna stvar.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Thnx, LR
    Baš danas sam nekako nikakva ... U parkiću ispred zgrade se baš osjetio Petak - mame, tate, klinci, svi nekako sretniji ... a nas dvije solo, i tužnije ... A kak će tek bit sutra, subota ...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •