Pokazuje rezultate 1 do 29 od 29

Tema: Tuširanje i posjeti

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno Tuširanje i posjeti

Drage moje!
    Zanima me postoji li mogućnost tuširanja nakon klistira kad se dođe u bolnicu na porod ili ste se morale snalaziti s raznim verzijama vlažnih maramica?!
    I što znači (konkretno u Merkuru) da su u rodilištu zabranjeni posjeti.... mislim odnosi li se to i na tate tj. muževe. Ne rastužuje me baš što ne smiju dolaziti tetke i ostala rodbina ali bez muža ne namjeravam biti tri - četiri dana....
    Svako iskustvo je dobrodošlo!

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

mene su nakon klistira poslali pod tuš ali to je sve trajalo 10ak sekundi

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam se oba puta tusirala nakon klistira, i to vise puta. Doduse, oba puta sam isla u kadu (porod u vodi), pa mi je to bilo dobra isprika. Jedino mi je na drugom porodu doktorica vec izgubila strpljenje nakon tko zna kojeg tusiranja, i da pretjerujem i da konacno idem u tu kadu radjati

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Fali i rekla
    Citiraj violet prvotno napisa
    , i da pretjerujem i da konacno idem u tu kadu radjati

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

OT,violet imaš prekrasnu djecu

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam se u petrovoj tuširala,ALI samo zato jer mi je mamma san rekla da je ona tržila tuš pa sam i ja.
    Inače, oni te ne šalju pod tuš. I dan danas se znam zapitati kako bi to sve kod mene prošlo da mi mamma nije rekla da ih moram tržiti tuš.
    ježim se pri pomisli da bi otišla leći nakrevet neotuširana, samo zato jer ih se od prevelikog uzbuđenja nisam sjetila pitati.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zaboravih napisati da sam i ja bila u Petrovoj.

Romina

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

U Splitu uredno šalju na tuširanje posli klistira

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

I u Vinogradskoj uredno šalju na tuširanje nakon klistira

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Previdjela sam pitanje za posjete, ja ne znam kak je u Merkuru ali u Vinogradskoj je zabranjen posjet rodiljama u sobe, ali su omogućene posjete u hodniku (holu). Dakle, rodilje (ukliko mogu hodat) izađu na hodnik i tu primaju posjete (može doć ko hoće), naravno u vrijeme posjeta.

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Darijae prvotno napisa
    U Splitu uredno šalju na tuširanje posli klistira
    potpisujem

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

U ČK se obavezno tušira poslije klistira.

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Pa u Petrovoj nitko ne kaže da se ide pod tuš, ali odeš sama i tuširaš se kolko te volja. Barem sam ja tako oba puta.

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

U Os isto šalju pod tuš poslije klistira. Ja sam uspjela prošvercati i svoj ručnik...

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

u merkuru nema posjeta u sobama nego na onom hodničiću ispred rodilišta. bebe pokazuju kroz staklo.

tuširanje nitko nije spominjao, a ja se nisam sjetila pitati jer mi i nije trebalo.

emana

Početno

Ja sam rodila 2002. god. u Petrovoj i imala sam sa sobom vlažne maramice koje sam koristila.
    Sad kad malo bolje razmislim nemogu se uopće sjetiti gdje oni imaju
    tuševe u predrađaoni :?
    Ovaj put, tj. za 5 dana termin, idem rodit u Vinogradsku.

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

I ja sam rodila 2002 u Petrovoj i mogla sam se tusirati koliko sam htjela tj.koliko sam mogla od trudova.

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Roko_mama prvotno napisa
    Dakle, rodilje (ukliko mogu hodat) izađu na hodnik i tu primaju posjete
    a da vas pitam, sto kada se rodilje ne mogu dici iz kreveta, kako onda, jel pustaju u sobu, mislim barem tatu? ili svih tih dana ni tata ne moze vidjeti bebaca?

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

U Petrovoj 2002 tata je mogao vidjewti bebe tj.setra je bebu donijela van na hodnik.Mislim oko 5 svi koji su htjeli dosli su pred sobu za bebe i sestra je donijela van.

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

meni je u petrovoj sestra sama rekal da nakon klistira imam tuš (kojeg mi je pokazala) i da se mogu otuširat. i moram reći da unatoč svemu kaj se priča i kaj se događalo oko petrove ja imam samo riječi pohvale.

jedino ne vjerujem posjete i gledanje dječice. da mogu te male štruce iznosit pred hrpetinu ljudi. a na hodnicima ko na kolodvori, prozori otvoreni (jer je bio 7 mjesec), propuh na sve strane. to jednostavno ne vjerujem. al to je opet neka druga tema....

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj ghost prvotno napisa

a da vas pitam, sto kada se rodilje ne mogu dici iz kreveta, kako onda, jel pustaju u sobu, mislim barem tatu? ili svih tih dana ni tata ne moze vidjeti bebaca?
    nema toga da se ne možeš dići iz kreveta

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

zana pokraj mene se nakon carskog nije mogla dici iz kreveta i (na SD) dozvolili su joj nakon malo duljeg moljakanja da joj dodju muz i sin na par minuta uz krevet.
    mali joj je bio smrkav i na antibioticima cak. ja ne bas, ali druga zena do mene se na to zgrozila - da kak su ga mogli pustiti unutra da nas zarazi.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj lucky day prvotno napisa
    mali joj je bio smrkav i na antibioticima cak. ja ne bas, ali druga zena do mene se na to zgrozila - da kak su ga mogli pustiti unutra da nas zarazi.
    Ma dajet molim vas, to mi spada u onu kategoriju dezinficiraj sve Domestosom, tako da ti dijete poslije bude među onih 50% alergične djece jer nisu u žiovtu imali prilike susresti se sa bakterijama.
    Ajde da je mali ljubio ili kihao pored djeteta od te žene, ali ako je došao do svoje mame i brace, pogledao i otišao .... Kaj mislite da je sve osoblje koje šeće bolnicama savršeno zdravo, nije šmrkavo i poslije svake rodilje pere ruke (o ovome bih već popiričala).
    U Varaždinu nam čistačica 5 dana nije oprala wc školjku, na koju smo sjedale cimerica i ja, obadvije krvarile, i same brisale školjku wc papirom i običnom vodom. To kao nije opasno, ali opasno je kad mali dođe pogledati bracu na krevet na drugom kraju sobe.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ma ta praksa zabrane posjeta u sobama i pokazivanja bebe preko stakla je jedna cista glupost!
    mene su nakon poroda stavili na odjel ginekologije jer na odjelu babinjaca nije bilo mjesta. a na ginekologiji em sto leze bolesne zene, em sto su posjete dozvoljene.
    pa mi tako dijete zaradilo bolnicku bakteriju.
    toliko o toj silnoj brizi za rodilje i bebe.

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

da u splitu šalju na tuširanje ako ima tople vode.... meni je nije bilo

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Nitko nije ni spomenuo tusiranje - doduse, bilo je usred noci pa mozda nije bilo tople vode... Ja sam se prebrisala maramicama...

blondie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ja sam na Vinogradskoj bila u WC-u gdje je odmah pokraj tuš, i bila sam sama, tako da sam se fino dugo tuširala, dok nisam došla k sebi. Klistir mi je naime,bio totalni šok. :/

maururu

Početno

a kako je sa svetim duhom klistirom i tusiranjem

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Na SD je tus u sklopu WCa u predradjaoni. Meni su odnjeli torbu sa osobnim stvarima u radjaonu pa nisam imala nis od onog kaj sam si spremila za tuskanje nakon klistira. Torbu mi nije imao tko dodati tak da je moj savjet da si stvarcice za osobnu higijenu drzite blizu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •