Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: DR.MATIJEVIC

maururu

Početno DR.MATIJEVIC

Ja sam u 34.tjednu trudnoce i trebala bih roditi kod dr.Matijevića na Sv.Duhu.Da li je netko od vas rodio kod njega i kakava su iskustva s njim na porodu? On me kontrolira od pocetka trudnoce i moje dosadasnje iskustvo s njim je odlicno i za svaku pohvalu

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Nema boljega! Stručan, savjestan, topao, pristupačan, jednostavan. Nemam dovoljno riječi pohvale za njega. Ja bih i slijedeći puta kod njega!!

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

potpisujem hrčkić

JBT avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I ja se pridružujem

maururu

Početno

Curke hvala vam.Moram priznati da me hvata mala nervoza kakao mi se blizi termin :/ . Da li on poslusa zelje od rodilje ( naravno koliko je to moguce ) ili sve radi kao po traci? Da li ti dozvoli da djete podojis odmah nakon poroda jer sam citala da dijete ima najveci nagon za sisanje prvih pola sata nakon poroda? Da li se mozes s njim dogovoriti da ti ne radi babica epiziotomiju ako bas nije potrebno?

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Sve ovo neznam, ali ovo sa podojem će biti teško, jer bebu odnesu nakon par minuta . Možda ak si jako pribrana se uspiješ izboriti, ja znam samo da sam bila euforično sretna kaj je sve prošlo dobro i bez carskog tak da nisam niš tražila. Prema tonu zaključujem da si prvorotka, pa mislim da nebuš ni ti pribrana, al nikad se nezna...

maururu

Početno

Ina thanks.
    Prvorotka jesam a valjda se budem sjetila.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Možda ak si jako pribrana se uspiješ izboriti
    zato je bitno da bude partner s tobom pa da se bori za ovakve stvari

maururu

Početno

Moj partner bude bio sa mnom ali mislim da bu on u vecem soku nego ja.tak da ne znam koliko se bu on sjetio.
    najbolje da mu napisem podsjetnik

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

i ja potpisujem hrčkić, točno tako bi ga i ja opisala i svakome preporučila!
    što se tiče rezanja, dapače, on je meni sugerirao da bi bilo bolje da me ne režu!
    s dojenjem ti on nema ništa, jer babica preuzima bebu nakon što se rodi, ali meni su je dali odmah nakon kupanja i ostavili je na meni prilično dugo, pokušali smo čak i sikiti, ali beba nije bila zainteresirana. samo se malo mazila i gedala me

maururu

Početno

Ninni a osim sto je sugerirao tebi da li je to rekao i babici

maururu

Početno

Ninni a osim sto je sugerirao tebi da li je to rekao i babici

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

naravno da su(smo) radili timski. babica mi je cijelo vrijeme masirala međicu, a on mi je objasnio zašto to radi i da je bolje da malo još pretrpim pa da me ne režu, premda bi kao porod brže završio da me recnu. a ja sam rekla - ofkors, nije u pitanju, he he.

maururu

Početno

Hvala Ninni.I ja mislim da je bolje da se strpis alo nego da te rezu.
    Jesi mozda trazila epiduralnu i da li znas kakao to funkcionira kod njega

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

tražila epiduralnu čitavo jutro, otkad su me primili u predrađaonu, ali ništa od toga - nije bilo slobodnog anesteziologa. mislim da ti epiduralna nema puno veze s doktorom, tu je ključan anesteziolog. jer, možeš se ti sto puta s doktorom dogovorit, niš koristi od toga ako je anesteziolog na drugim operacijama ili carskim, kao što je bilo to jutro...

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

meni je pratio obje trudnoće, sve super 8)
    ni na jednom porodu nije bio, moji su bili prebrzi

sve 5 za njega (sigurno je i na porodu ok)

maururu

Početno

Bubby fotke su ti super :D

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

thx, stavljam po malo

maururu

Početno

Curke kakav je on sto se dice dripa???????
    Malo sto sam citala po forumu cula sam od nekih cura da ih on nakon poroda zna ostaviti kod sebe na ginekologiji!
    da li neka od vas ima takvo iskustvo???

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Epiduralnu mi je mislio dati jer sam molila, ali nije bilo šanse jer su svi boxovi bili puni i rodila sam u predrađaoni. Drip sam dobila i neki anestetik zajedno s time. Rezana nisam, iako sam tražila jer sam mislila da više ne mogu izdržati. Prošla i bez reza i bez šavova :D . Beba na žalost nije bila dugo samnom, jer sam ja kao i ina bila presretna i sva u sedmom nebu i jednostavno se nisam snašla i inzistirala na tome. A i bila sam u predrađaoni, pa je vjerojatno i to razlog zašto je beba brzo odnesena. Sve u svemu, porod za poželjeti!

maururu

Početno

To ti je sigurno bilo prkrasno iskustvo rodit u predrađaoni :/

:/

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ma dobro, par detalja bih promjenila da sam ja mogla režirati, ali čim je bebica rođena ti detalji su bili zanemarivi. A tek kad čujem kakva su iskustva velike većine žena, tek onda su ti detalji zanemarivi.. Hoću reči, fučkaš predrađaonu, kad je moja bebica super, dr. M i babica su bili odlični, ja prošla bez epiz., bila sam kao nova ubrzo nakon poroda i cvrkutala...

maururu

Početno

Ma naravno.
    Mislim da je puno lakse kad te ne rezu.bar možes sjedit i radit sto hoces.

maururu

Početno

Curke kakav je on sto se dice dripa???????
    Malo sto sam citala po forumu cula sam od nekih cura da ih on nakon poroda zna ostaviti kod sebe na ginekologiji!
    da li neka od vas ima takvo iskustvo???

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

ninni kaže-"tražila epiduralnu čitavo jutro, otkad su me primili u predrađaonu, ali ništa od toga - nije bilo slobodnog anesteziologa. mislim da ti epiduralna nema puno veze s doktorom, tu je ključan anesteziolog. jer, možeš se ti sto puta s doktorom dogovorit, niš koristi od toga ako je anesteziolog na drugim operacijama ili carskim, kao što je bilo to jutro...", to im je samo isprika da ti je nedaju. Uvijek ti tako kažu, ali to nije istina. Kad njima zatreba anesteziolog uvijek se začas "nacrta", vidla sam to dva puta.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

maururu, ne ostavlja on na ginekologiji, nego ti je na duhu često takva gužva da na babinjačama nema mjesta, pa onda žene leže na ginIII, a ponekad i u predrađaoni. Dakle to ti nema veza sa njim. Žena koja je rodila kad sam ja bila tamo bila je tri dana u intenzivnoj, ne zato jer je trebalo nego jer je nisu imali di staviti.

maururu

Početno

ina puno hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •