-
Ima nas kojima zakon direktno ne moze niti pomoci niti odmoci, ali ne razumijem kako itko tko se dotakne MPO voda kroz svoje iskustvo ili iskustvo najblizih moze okrenuti glavu. Za ljude koji imaju srece da o tome ne znaju nista jos razumijem, ali zato smo mi tu da im prenesemo nase iskustvo i molbu da nas se ne diskriminira. Meni je zao sto nisam sudjelovala u setnji ovaj vikend najvise zbog toga sto mislim da treba pokazati ljudima da to nije problem neke tamo male grupe ljudi, da je to jako cesto i bolno, ma koliko god mi sutili o tome.
Ja se osobno ne bojim za sebe jer tako i tako u hr nemam skoro nikakve sanse, ali se bojim za svaki par koji znam i za one koje ne znam, koji imaju prave i realne sanse da zavrse svoj MPO put uspjesno. Postoje ljudi koji nemaju mogucnosti da si priuste odlazak u druge zemlje, pa ni u drugi grad, a uz malu pomoc bi mogli uspjeti. Zar ne vrijedi za te ljude dignuti glas, pa makar i bilo uzaludno za nas? Meni je komadic srece i svaki par koji uspije, jer znam da netko barem ne mora tu tugu do kraja zivota prozivljavati. Kada bi ljudi malo manje sebicno gledali na svijet, mozda bi bilo svima lijepse.
I da se razumijemo ja postujem razlicito misljenje i cesto se nekako nadjem "u manjini" pa isto tako znam da treba i hrabrosti za izraziti drugacije misljenje. Ali iskreno, mozda bih bih ga malo vise cijenila da dolazi od osobe koja recimo nema drugih mogucnosti, jer lako je biti i za i protiv kada te se ne tice.
Posljednje uređivanje od zongoloni : 04.05.2016. at 12:00
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma