Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Zavjese i tepisi

Datum pristupanja
    May 2005

Početno Zavjese i tepisi

Jučer sam bila u Solidumu (Dekori MV) i neugodno se iznenadila cijenom zavjesa, odnosno točnije vodilica i šivanja. Konkretno za prozor 140x140, vodilica za tzv. rimski zastor (neki ga zovu i palačinka) + šivanje košta 2000,00 kn. Nešto manje košta vodilica i šivanje za tzv. panel zastor za staklenu stijenu 140x220. Na sve to dakako se dodaju cijene samih zastora (cca 300-1000 kn/m). Očekivala sam dakako nemalu cijenu, ali ovo je stvarno koma. Za dnevni boravak s dva prozora i staklenom stijenom samo šivanje i vodilice bi koštale oko 6000 kn. Zastori su dakako extra. Zna li netko gdje još pogledati, a da su cijene normalnije? Ima li netko iskustva s panel zastorima iz Ikee?

Trebamo izabrati tepih za dnevni boravak. E, sad najljepši su mi npr. oni od Natuzzi-a, meki, vuneni. Ipak, nema šanse da trpim tepihe koji proizvode "muce" koje onda lijepo plešu po parketu. Postoje li vuneni tepisi koji ne proizvode "muce" ili je to neizbježno. Ako se "muce" ne mogu izbjeći kod vunenih tepiha, kakav onda tepih izabrati, da izgleda lijepo i fino, a ne jeftino i sintetički? I naravno, gdje ga kupiti?

Hvala puno unaprijed.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Probaj kiku, čini mi se da su kod njih zastori po suvisloj cijeni, i lijepi izbor (doduše ja sam gledala obične (viseće) dječje).

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Dekori MV su stvarno skupi. Ja sam kupila zavjese za dvostruka balkonska vrata, markizet, šivanje za oko 600 kn u jednom dućanu u Martićevoj, odmah iza Ratkayevog prolaza, zaboravih kako se zove, no imali su lijep izbor. Pa i Velana u Tkalči je isto ok.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

u vukovarskoj, mislim da je broj cca 12-18, ima jedan mali salon zavjesa. meni su tamo ok cijene a i izbor je bio dobar. jedino što oni idući dan isporučuju robu jer imaju velike količine negdje u vrapču na skladištu.

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Panel zastore i onaj rimski na podizanje koji imam u kuhinji kupila sam u Velani u Tkalčićevoj. I to duplo jeftinije (vodilice, a i materijal) nego u drugim secijaliziranim dućanima. Samo kod takvih vrsta zastora ne možeš birati bilo koji materijal već će ti oni preporučiti (dobar izbor). Možeš platiti na rate, ne čeka se dugo i čak ti to i montiraju (moja preporuka).

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Kakvi su to panel zastori, i to s vodilicama, imate li kakvu sliku? Mislim da znam na što mislite ali nisam sigurna...

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Sad sam vidila na stranicama MV Dekora. To je to. I to bih htjela jednog dana

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

bojkotiram DEKORE MV

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Svi vuneni tepisi se mucaju bez iznimke. A to zna trajati i nekoliko godina.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ja sam kupila tkz. rimski panel (iliti zavjesa na šibanje) znači 4 vodilice+4 panela, sa sašivenim materijalo dim.cca 280x270 za 1.700,00 kn u salonu zavjesa Paradiso. E da - sami smo montirali. Frendica mi je kupila identičnu stvar u Meblu za negdje oko 30% skuplje...

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kreativa ima preprekrasne zavjese.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •