Zanima me dali je netko operirao uha. Zanimaju me iskustva?
Zanima me dali je netko operirao uha. Zanimaju me iskustva?
za kojeg?ako je za malog možda da ostaviš koju godinu pa ak ne ide onda na operaciju
moj prvi se rodio skroz klempavih ušiju, sada s skoro 15 izgleda sasvim ok, počelo mu se samoispravljati tek iza 10 god.
Estetska korekcija klempavosti ili operacija baš uha zbog nagluhosti il nečeg sl?
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
moja ide pocetkom lipnja operirati klempavw uha! Ako ti nije prekasno, javim detalje.
sjetila sam se ko radi operaciju klempavosti parazajder na Svetom duhu, vidjela sam u čekaonici post uha, prije nisam vidla, ali ova post su bila jaaako dobra
Ma nisu moja djeca u pitanju nego od frendice malicka i bas ima jako klempasta uheka. Ima zakazan termin u vinogradskoj 23.05 pa je sva jadna i u dilemi jos dali da ide ili ne. Pa sam eto cisto tako htjela vidjeti jer ima netko iskustva sa tim
E da vec kad smo u temi operacija cula sam da operacija strabizama vise ne ide pod hzzo...jel to tocno
Od jedne moje poznate je dijete išlo na operaciju klempavih ušiju isto u Vinogradsku. Bili su zadovoljni. Sve ok. To je bilo pred djetetov polazak u prvi razred. Tada je kakti po procjeni (ne znam jel roditelja ili doktora) bilo najpovoljnije vrijeme da se to obavi. Ostale detalje ne znam...