Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Njega i vrtic

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Njega i vrtic

Frendica mi dobila njegu djeteta do 31.07 i traziti ce produljenje. E sad bi dala papire u vrtic za upis ali se boji ako joj prime djete u vrtic da joj nebi odobrili produljenje njege...ono kao posto ide u vrtic nije mu nista i nece joj produljiti njegu. A cula je od nekoga da su sad vrtici i hzzo povezani...da cim ukucaju u hzzo djetetov oib da se sve vidi. Eto pa ju zanima jel moguce da ak preda papire i dobije vrtic da joj ne odobre produljenje a inace bi da ne ide mali u vrtic.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A kaj je detetu?

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Ne kužim ovu rečenicu ' inače bi da mali ne ide u vrtić' ? Zašto onda predaje papire za upis u vrtić ? Ionako više nema čuvanja mjesta ako dijete ne ide u vrtić..

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ta recenica znaci da bi joj produzili njegu da djete ne ide u vrtic o tome pricam. Kaj je djetetu...pa glavica mu bas ne raste kak treba i prebrzo su mu se zatvorile fontanele...sad je pod kontrolom sve ali ak se pogorsa morati ce na operaciju

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ako je propis takav da se ne produljuje kad ide u vrtić, a umreženi su sa vrtićem, onda nema dvojbe da produljenje neće dobiti. Meni automatski produže sada zdr. os. Ne moram ništa nositi jer su spojeni na faks. Očito im sustav dobro funkcionira. Tak će i za ovo. Jedino ako ima dilema oko tog kakav je propis, odnosno kakva su joj prava. To najbolje da telefonom nazove HZZO i pita direktno.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mislim da takav zakon nije , tj. ako je da je friški.

inače odobrenje ovisi najviše od ljudi koje sjede u komisiji

ako dobi produljenje može javiti u vrtić da odustaje od ove godine,
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 06.05.2016. at 18:34

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Dijete moze u vrtic bez obzira sto majka koristi njegu. Naravno , ako se njegov lijecnik slaze s tim . Uz preporuku lijecnika dogovara se sa slucnom sluzbom broj sati koliko ce tamo boraviti. Po zakonu ima pravo ici u vrtic i skolu .

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ako je friski , ja nisam cula za njega .Tako da molim onoga tko zna za njega da mi javi na temu .
    Posljednje uređivanje od sirius : 06.05.2016. at 18:43

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Razumijem ja domy da ona želi da joj produlje njegu..ali ne razumijem da li onda želi i kad joj produlje njegu da joj dijete ide u vrtić ? Mislim da li je trenutno zdravstveno preporučljivo da ide ili ne? Ili se samo želi osigurati da ima vrtić ako joj ne produlje njegu?
    Inace upisi u vrtic nisu samo u svibnju vec se moze upisati kroz cijelu godinu..naravno pod uvjetom da ima mjesta u vrticu, ali uvijek u nekom ima ako joj bude 'gorilo'.

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Moja mala je krenula prije točno godinu dana na 4 sata u vrtić dok sam ja jos koristila zadnjih 2.mj njege. Ne znam jel se što od tada promijenilo..

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

E. je 3 godine isla skraceno u vrtic dok sam koristila njegu. Svake godine sam podnosila zahtjev i nitko me nije pitao za vrtic.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj angel 1 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne kužim ovu rečenicu ' inače bi da mali ne ide u vrtić' ? Zašto onda predaje papire za upis u vrtić ? Ionako više nema čuvanja mjesta ako dijete ne ide u vrtić..
    Mislim da je domy malo nespretno složila zadnju rečenicu u svom uvodnom postu.
    Mislim da je htjela reći da li postoji mogućnost ako preda papire za vrtić ne dobije produljenje, a inače bi dobila (ako ne preda papire za vrtić)

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Znaci u principu on moze i ima pravo na vrtic dok je ona na njezi. I znaci nisu povezani

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nemam pojma da li su povezani. Ali ima pravo ici u vrtic , ako se lijecnik slaze sa tim.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •