Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Krvarenje

Datum pristupanja
    May 2016

Početno Krvarenje

Zanima me jeli se koja zena susrela s ovim. Sedam dana nakon prstanka menge pojavil su se bolovi kao u menge...preko u kicmi...slabijeg intziteta..kad nesto dizem ili se zivcirsm jaci su. Cesto mokrim....trbuh mi je napuhnut...nervozna sam i lako se nazivciram. Sve me smeta...par puta kad sam dizala klince...poslije nakon sto sam se pomokrila..na papiru sam ugledala krv onako vise roskaste boje...dva puta sitni ugrusak....imam dijete staro 16mj.jos doji...i kad sise bolovi postanu jaci....

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Pretpostavljam da se radi o ovulaciji...

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ne bih se oslanjala na pretpostavke s foruma. Idi u doktora. Kakvo krvarenje u ovulaciji, ugrušci pri mokrenju.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Naravno da se ne treba oslanjati na pretpostavke sa foruma, zato sam i napisala da pretpostavljam. Nije baš rijetkost da se događa lagano krvarenje za vrijeme ovulacija, tzv. spotting i smatra se koliko znam normalnom pojavom, ukoliko je slabog inteziteta i ne traje duže od 2-3 dana.
    Naravno, da bi se žena riješila bilo kakve sumnje, uvijek je najbolje posjetiti ginekologa.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Očito je da pretpostavljaš pretpostavke.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

ufff: trla baba lan da joj prođe dan.

ja pretpostavljam da je ovulacija, ti pretpostavljaš da bi moglo biti nešto drugo.
    Očito obje pretpostavljamo pretpostavke.
    Eto, možemo tako unedogled.

Hvala na čitanju

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a koji je to dan od početka menge?

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Sente prvotno napisa Vidi poruku
    Zanima me jeli se koja zena susrela s ovim. Sedam dana nakon prstanka menge pojavil su se bolovi kao u menge...preko u kicmi...slabijeg intziteta..kad nesto dizem ili se zivcirsm jaci su. Cesto mokrim....trbuh mi je napuhnut...nervozna sam i lako se nazivciram. Sve me smeta...par puta kad sam dizala klince...poslije nakon sto sam se pomokrila..na papiru sam ugledala krv onako vise roskaste boje...dva puta sitni ugrusak....imam dijete staro 16mj.jos doji...i kad sise bolovi postanu jaci....
    Kad vec pretpostavljamo: mozda nije bila prava M, postoji li mogucnost da si trudna?

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Nisi napisala koja ti je to M od poroda. Ako je druga, treca...postoji sansa da se vraca u normalu pa oteze. Pijes li kontracepciju ikakvu?
    Moguci su takvi simptomi kod ovulacije ali za nju je jos prerano. Ako se ciklus ustalio. Takoder isto zna biti i kod ciste na jajniku, pogotovo ako je pun mjehur. Ako se pojača ili dobijes temp idi obavezno pogledati. U pravilu se svako krvarenje izmedu ciklusa treba provjeriti.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •