Drage Rode,
eto mene prvi puta na forumu uopce!
Do sada sam se snalazila medju starim odgovorima, ali ovaj put molim sve koji imaju iskustva sa obrezivanjem da sa mnom podijele svoja iskustva.
Naime moj je malecki koji je nedavno navrsio 4 godine, imao fimozu i prije mjesec dana grdu gnojnu upalu glavica. Dva doktora rekla su nam da mora na obrezivanje i da je to jedino rjesenje za njega. Mi, eto, pristali i mali je operiran 14.7. Dobro se oporavlja, samo sto nikako nije dao mijenjati gazu. Jako se prestrasio krvi i unaprijed plakao kad bih mu to isla mijenjati. No, dobro. I to je proslo. Vec mu je nekoliko koncica otpalo, a jos nekoliko ostalo. Ali sto mene sada muci je to sto je od nedjelje 26.7. nakon mokrenja poceo lagano krvariti, kapljica-dvije. Bili smo jucer kod doktora koji ga je operirao. Doktor veli da je doslo do sekundarne stenoze vanjskog usca uretre. Moramo mu taj otvoric gdje piski stalno po malo otvarati i mazati nevenovim uljem da se ne bi slijepilo, jer onda mora na jos jednu operaciju; prosirenja tog usca - 10 dana boravka u bolnici sa kateterom!! Strasno!! Ja bih to svakako htjela sprijeciti!! Naravno da mi ne da otvarati. Boli ga! Place! Borimo se... Ujutro je najgore, jer mu se preko noci otvor slijepi, pa mu moram uljem malo "otopiti" da bi jadnicak mogao piskiti. Koje su nam sanse da to sve super prodje i da izbjegnemo jos jednu operaciju? Jel netko imao takvih problema? Kad smo ljudima pricali da mali ide na obrezivanje, puno ih je reklo da to nije nista, rutinska operacija, sve brzo prodje, odmahivali rukom... a nama se sve iskompliciralo i totalno sam izbezumljena!!