Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Gdje kupiti štitnike za oštre ubove stola???

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno Gdje kupiti štitnike za oštre ubove stola???

daklem,imamo veliki drveni stol preko kojeg smo jos prije stavili staklenu plohu da se manje unistava.Ali sad s bebacem strepimo nad svakim njegovim korakom oko tog stola je mu je glavica taman u visini plohe stola a kutovi stola su ostri od stakla.Pitanje:znate li gdje se mogu kupiti nekakvi stitnici za ostre kutove stola?culi nesto kao da ih ima u Turbolimachu...-inace zivimo u Labinu i najblizi Turbolimach nam je u PUli ili ev. Rijeci..-u jos kakvim trgovinicama?online negdje?iskustva?? hvala.l

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

drogerie markt

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

khm,a gdje je to???nikad cula.hvala.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa DM, ima ih svugdje :?

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

aha,da okej.ima u puli dm.hvala puno.
    p.s. ma mi it ne kupujemo nika du Dmu,mostly Trst,Plodine,merkator i slicno...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

na netu:
    http://www.safety1st.com/product.asp?productID=179 (ove proizvode prodaju u TL-u, naravno da nemaju sve :/ )

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ima ih i u Chiccu.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Meni štitnici kupljeni u Turbolimachu užasno loše drže, Katja ih je mogla skinuti bez problema pa smo ispod njih stavili obostrano ljepljivu foliju da ih "zacementiramo"... Sad je sve OK.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Prvo sto je V. uradio sa stitnicima, bilo je da ih skine....Kupili smo isto u TL.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Mishkica prvotno napisa
    Meni štitnici kupljeni u Turbolimachu užasno loše drže, Katja ih je mogla skinuti bez problema pa smo ispod njih stavili obostrano ljepljivu foliju da ih "zacementiramo"... Sad je sve OK.
    Ovako smo i mi napravili, ali nam nije OK, zato jer...

Citiraj ninet prvotno napisa
    Prvo sto je V. uradio sa stitnicima, bilo je da ih skine....Kupili smo isto u TL.
    ... i Andrej to radi! Skine ih, i onda pokušava vratiti natrag. Rekli smo mu da to služi da se on ne lupi u glavu, pa sad, kad ga skine, lupa se po glavi i ponavlja "dada, dada".

Uglavnom, odustali smo od štitnika.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa
    naši su bili u funkciji možda sat vremena.

s obzirom da leeloo ima oštre staklene rubove.... a da izrežete spužvu pa zalijepite izolir-trakom ili tako nešto? jest da je ružno, ali funkcionira. doduše, više me brine da bi se bebaču to svidjelo pa bi stalno odljepljivao... ali ne mogu se sjetiti ničeg pametnijeg.

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

mi smo maknuli slatklo i stol pomaknuli u stranu i nije bilo problema. Nije više bilo savršeno ali je bilo sigurno

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno RE:

Mi smo probali 3 vrste: iz DM, iz Chicca i iz TL i sve je H skinula za 3 sekunde. Pa je MM čoškove na 2 kritična mjesta oblijepio nekom spužvom i onim crnim velikim selotepom, a ostale smo nekako ogradili namještajem, preprekama i sl.

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj kinder prvotno napisa
    mi smo maknuli slatklo i stol pomaknuli u stranu i nije bilo problema. Nije više bilo savršeno ali je bilo sigurno
    slatklo=staklo

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam sašila vatiranu navlaku za stolić

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa
    Citiraj Mishkica prvotno napisa
    Ovako smo i mi napravili, ali nam nije OK, zato jer...

Citiraj ninet prvotno napisa
    ... i Andrej to radi! Skine ih, i onda pokušava vratiti natrag. Rekli smo mu da to služi da se on ne lupi u glavu, pa sad, kad ga skine, lupa se po glavi i ponavlja "dada, dada".

Ovako je bilo i s Leonom, no nismo odustali od stitnika, posebno zato sto je jednom udario bas u spicu s koje je dan prije skinuo stitnik, a ja nisam vidjela :/
    Uglavnom, ja sam ih oblijepila s vanjske strane selotejpom. I jos i sada drze, iako vise i ne trebaju, ali nek stoje - nikad se ne zna.
    E, da, kupili ih u TL-u.

Kira

Početno

I moji su ove iz TL skinuli u 2 minute. Otkad smo ih zaljepili super ljepilom drže. Dobro je što su prozirni pa ne izgledaju ružno na namještaju.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Štitnici - stol - rubovi

Ja sam štitnike napravio sam.

Spužva umotana u tkaninu za tapeciranje namještaja + opšivena zbog čvrstoče. Ista se savija okolo ruba i pričvršćuje tankim čavličima s večom glavom.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Pa šta ste mislili da ih neće skinuti? Mi smo naše odmah prisilikonirali prozirnim silikonom 8)
    I to s vremena na vrijeme, kada je jako uporan, skine. Pogotovo zimi kada se malo rasuši, ali sve u svemu silikon se pokazao idealan!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •