Curke, pomažite mi. Je li netka od vas imala otežan transfer (tzv. traumatičan transfer), a da je ostala trudna?
Naime, ja muku mučim s transferima, za ne vjerovat, nešto što bi trebalo biti čas posla i bezbolno to u mom slučaju nije. Radi se o anatomiji mog grlića koji je pod nekakvim kutom i doktor nema normalan pristup maternici. Čak sam bila i na zahvatu dilatacije širenja grlića maternice u Zajčevoj (isto tako ne baš odviše ugodan, bilo je bolno iako pod lokalnom anestezijom). a sutra me čeka novi transfer. S obzirom da je prošli put bilo uistinu šokovito, bolje da ne opisujem detalje da se ne prisjećam, uglavnom završila na apaurinima i s gazom punom krvi (a prag boli mi nije nizak). Tranfer je obavljen, ali šanse se znatno umanjuju s takvom traumom po maternicu koja onda valjda jadna od muke kontraktira.
Ne trebam ni reći da me pomalo hvata jeza kako će to izgledati sutra. U dobrim raspoloženjima se zezam da sam stvarno vanserijske proizvodnje a u lošim plačem, kao što je to bilo danas. Ma nije problem boli sve ja to izdržim samo da uspije ali kad znam da dolje sve izmaltretiramo i onda ih vratimo, to me užasno rastužuje, pogotovo što nemam loše embrije (iako su smrznuti).
Please help ako ste imale takva iskustva ili znate nekog tko je imao tako nešto javite, kako to rješiti. Je li netko uspio? Hvala vam.