Pokazuje rezultate 1 do 50 od 101

Tema: Nesnosna zubobolja

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj domy prvotno napisa Vidi poruku
    Bila bome i jedva prezivjela. Lupala po zubu da isproba koji boli. A bolio me i onaj koji je u petak popravljala ali me vise bolio ovaj ispred. Uglavnom je rekla za ovaj kaj je popravljala u petak da je bio dubok karies da moze da boli ipak ga je radila. A meni iakreno suludo da boli od petka do ponedeljka. A za ovaj drugi je rekla da me vise boli i da tu imam neki ljek i da ce izvaditi i staviti otrov da se izgleda zivac upalio. Tak je i napravila i evo sad popustila anestezija i boli ludacki sad popila brufen 600 pa se nadam da ce malo bar popustiti. Uglavnom je rekla da bi danas mogao boliti a da sutra ne smije vise. Pa sam rekla ak boli kaj da dodem...rekla da. Iskreno ja se nadam da ce prestati....ovo je groznooooo....
    Suosjećam...

Imala sam prije par godina sličnu situaciju, dva zuba jedan do drugog. Znam da mi je isto rekla zubarica da može boljeti do 48 sati, a onda bi trebalo prestati. Jednom od ta dva zuba je čistila korijene, a jedan nikako nije mogla zapuniti do kraja i to mi je rekla. Odgovorila sam nek zatvori, nek stavi plombu pa kak ispadne. Boljelo me još koji dan. Bilo je gadno, ali (kuc,kuc) već dugo mi je dobro.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 16.05.2016. at 14:22

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •