Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Cure, što pijuckate u trudnoći?

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno Cure, što pijuckate u trudnoći?

Inače volim kavu, ali sam prestala s tim. Kod kuće ionako nikako ne mogu postići kvalitetu okusa kao one iz aparata. Maštam o svom Lavazza stroju.

Nego, sada pijem instant cikoriju (Bianka). Kao kapućino, ali od korjena te biljke. Nije posebno ukusno jer ne šećerim, a navodno ima dobar učinak na glukozu u krvi.
    Uzela sam Rooibos, a to sad pijem dok me viroza čopava. Inače nisam fan čajeva. Možda da imam lijepu šalicu.
    Cedevita i voda. Prije sam znala uzeti Donat Mg, ali nije mi puno pomagao kod žgaravice. Obična mineralna kao da samo još pogorša.

Ima li nešto u čemu posebno guštate?

martincius avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

ja pijem sve isto ko da nisam trudna izuzev alkohola: kava (turska ili espresso, bez mlijeka i bez secera), voda, mineralna. i pijem caj od vrkute salicu dnevno, ali to jos od prije trudnoce. nije fini
    ali ja nemam zgaravice niti ikoje druge tegobe.

LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Pijem kavu s mlijekom, bez šećera..to pijuckam kroz cijelo jutro, veliku šalicu..
    Ostatak dana najčešće čajeve (ohlađene)..i to koprivu, brusnicu list ili plod, zeleni.
    Sokove inače ne pijem, osim ako mi padne šećer..onda si znam iscijediti naranču

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Trenutno mi je hit sok od cvijetova Bazge..
    A inace vodu i cajeve

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Kavu, vodu i narancadu...

Kupusic avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Inače sam na kavi i vodi, ali otkad sam zatrudnila kava mi nikako ne odgovara, a ni voda mi nije neka fora.
    U početku sam se davila u Cedeviti (koju nisam popila valjda 30 godina), a sad sam na limunadi, narančadi i bazgi sa limunom. Uglavnom paše mi kiselo.
    Da ima sok od kiselih krastavaca valjda bih to pila.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Kupusic prvotno napisa Vidi poruku
    Inače sam na kavi i vodi, ali otkad sam zatrudnila kava mi nikako ne odgovara, a ni voda mi nije neka fora.
    U početku sam se davila u Cedeviti (koju nisam popila valjda 30 godina), a sad sam na limunadi, narančadi i bazgi sa limunom. Uglavnom paše mi kiselo.
    Da ima sok od kiselih krastavaca valjda bih to pila.
    Haha... i ja sam prva tri miseca non-stop pila Cedevitu. A sad mi vise uopce ne pase.

Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Ja pijem vodu, mineralnu i neke biljne cajeve (rooibos, djumbir, menta). Inace sam cajoovisnik, pogotovo o zelenom, ali sad gledam da popijem maksimalno jednu salicu dnevno.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ja sam 99% na vodi, po nekad popijem casu soka.
    Kavu ne pijem vise, jer mi na pocetku nije odgovarala (par dana prije nego sam saznala da sam trudna mislila sam da sam kupila pokvarenu kavu, jer mi je bila kiselkasta), a caj sam pila samo kad sam bila bolesna.
    Cedevitu sam pila prije trudnoce, od kad sam trudna smrdi mi na mokracu.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Joj, sok od bazge! To je meni bilo super ... i danas mi je, bez obzira na trudnoću. Moram sad za vikend u lov na bazgu... mljac.

karanfilčić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Ja kavu samo jednu ujutro, pretežno pijem vodu i svaki dan jedan šumeći magnezij i čašu-dvije donata zbog probave
    Posljednje uređivanje od karanfilčić : 07.06.2016. at 08:01

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ja sam si spila nekidan Bavariju bezalkoholnu. Tak sam se zaželila pivceta. Ali nije to to. Previše vuče na karamelu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •