Ja nisam pazila. Poslušala sam Kaae da su tablice dohrane i ta čekanja od par dana zastarjela. Čemu ako nemamo u familiji nikog s alergijama?
Ja nisam pazila. Poslušala sam Kaae da su tablice dohrane i ta čekanja od par dana zastarjela. Čemu ako nemamo u familiji nikog s alergijama?
Meni su trebale GODINE da prokužim da moj stariji ne podnosi laktozu. Da sam bila pametnija i opreznija, dovela bih u vezu njegove dojenačke grčeve i česte proljeve...
I nitko mi u obitelji nema s tim problema, samo on. I pitala sam pedijatricu, preporučila je Sab Simplex kapi. Tek puno kasnije, kad je zbog salmonele bio na dijeti, skužila sam da su s dijetom nestali i mnogi njegovi simptomi.
Činjenica je da ti NE ZNAŠ ni ne očekuješ da dijete ima alergije, pa zato treba biti oprezan. Tko bi mislio da je malo dijete osjetljivo na mlijeko, a evo - moj sin se riješio dojenačkih grčeva tek kad je krenula dohrana s nepunih 6 mjeseci života. Ili recimo, djeca koja imaju celijakiju - što misliš, kako to roditelji otkriju?