Pokazuje rezultate 1 do 40 od 40

Tema: Mala kuharica za bebe - krive upute dojiljama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ja nisam pazila. Poslušala sam Kaae da su tablice dohrane i ta čekanja od par dana zastarjela. Čemu ako nemamo u familiji nikog s alergijama?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nisam pazila. Poslušala sam Kaae da su tablice dohrane i ta čekanja od par dana zastarjela. Čemu ako nemamo u familiji nikog s alergijama?
    Meni su trebale GODINE da prokužim da moj stariji ne podnosi laktozu. Da sam bila pametnija i opreznija, dovela bih u vezu njegove dojenačke grčeve i česte proljeve...

I nitko mi u obitelji nema s tim problema, samo on. I pitala sam pedijatricu, preporučila je Sab Simplex kapi. Tek puno kasnije, kad je zbog salmonele bio na dijeti, skužila sam da su s dijetom nestali i mnogi njegovi simptomi.

Činjenica je da ti NE ZNAŠ ni ne očekuješ da dijete ima alergije, pa zato treba biti oprezan. Tko bi mislio da je malo dijete osjetljivo na mlijeko, a evo - moj sin se riješio dojenačkih grčeva tek kad je krenula dohrana s nepunih 6 mjeseci života. Ili recimo, djeca koja imaju celijakiju - što misliš, kako to roditelji otkriju?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    uvijek od nekoga može početi, što reć prvo je moja mala dobila alergiju i kroz mjesec dana obje bake, nije li to malo čudno, nisu bile mlade tad , prošle obje 60-tu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •