Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
Kod mog sina je kratki interval paznje i neorganiziranost najmanji problem. Sa tim se moze nositi prilicno lako kad roditelji uskoce u organizaciji. Najveci problem je ogromni nedostatak unutarnje motivacije, a za to jos nisam nasla carobni stapic .
Sad bi ti mm rekao da se neki problemi riješe sami od sebe ako ih pustiš stajati dovoljno dugo (ali ne bih se ja baš pouzdala u to). Ipak sam se neki dan iznenadila (jer to s unutarnjom motivacijom muči mog mlađeg više nego starijeg - ne bih rekla da je baš problematično, nego je vidljiva veeelika razlika između njih dvojice).

Daklem, gospodin si je izabrao srednju školu po svom ćeifu i sad gleda, fali mu bod ili dva... a to je zapravo još uvijek rješivo.
DakleM - jučer je sam od sebe uhvatio biologiju i geografiju i krenuo čitati. Ja sam mislila da će mi oči ispasti.... Uglavnom, dolazi doma s berbama dobrih ocjena (a ova šk.godina mu je baš bila problematična - ispitivanje granica, pubertetski cirkusi i slično)

Jezik sam pregrizla da mu ne kažem "Eh, gdje bi ti bio kraj da si ovako učio od početka škg, a ne pretežno onda kad sam ja graktala...."