Pokazuje rezultate 1 do 50 od 59

Tema: Tomatis metoda i ADD / ADHD

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Da, kažu da se kod adhd vidi najveće poboljšanje u trenutku kad dijete preraste dječji broj cipela.
    a koji broj je najveći dječji?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    a koji broj je najveći dječji?
    Evo protupitanja - koji broj je najmanji muški (ili ženski, ali u ovom slučaju muški)?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Evo protupitanja - koji broj je najmanji muški (ili ženski, ali u ovom slučaju muški)?
    najmanji ženski je valjda 35/36 ( bar toga masovno vidim na burzi), ja nosim muške brojeve srednjih veličina 42/43, moja klinka s nepunih 10 je nosila 37.5 navodno dječji, jer je rađeno po njenoj nozi, klinac s nepunih 15 nosi 45. najmanji muški je valjda 39,40, mada ima i dječjih stvari u tim brojevima bar u muško dječjim.

Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    najmanji ženski je valjda 35/36 ( bar toga masovno vidim na burzi), ja nosim muške brojeve srednjih veličina 42/43, moja klinka s nepunih 10 je nosila 37.5 navodno dječji, jer je rađeno po njenoj nozi, klinac s nepunih 15 nosi 45. najmanji muški je valjda 39,40, mada ima i dječjih stvari u tim brojevima bar u muško dječjim.
    Ako ćemo prema nogama ne znam što da kažem, moj sin ima nogu 46 i visinu 180cm (tata je visok), ali bez obzira na to još je pravo dijete po mnogo čemu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •