Dijete mi ima 10 mjeseci, vec sam pricala pricu s poroda, al ne i sve sto je bilo, sa 6 mjeseci se razbolio, dobio je temperaturu, niti je bio prehladjen niti ista, molila sam doktoricu tjedan dana da mi da vadit krv nije htjela, jer je govorila da je od zubica, ja ne vjerujuem u to da fibra moze doci od zubica, i na moj nagovor da da izvadim krv i mokracu. Sedimentacija mu je bilo 98 . a mokraca je divljala. Hitno je zavrsio u bolnicu, tamo je lezao 12 dana, te obavio sve pretrage, nije bila izolirana bakterija ni jedna, jednostavno velika upala. Isao je snimati refluks, i to je bilo u reku, dobio je antibiotike, odlezao i vratio se kuci.
Ponovno prije 5 dana mu je skocila temperatura, al ovaj put uz povracanje svega sto pojede i uz otezano disanje, vjerovatno bronhitis, vodila sam ga u doktora, a doktorica ponovno ne reagira, evo vec 5 dan ja muku mucim, popije na zlicicu sok, povrati ga, rehidromix, sve, hranu da ne spominjem. Po nocisvako 5 min. ja i suprug naizmjenice mu dajemo piti. Jucer sam bila ponovno kod doktorice, i ona je tek dala da mu danas ujutro odnesemo mokracu, pa da cemo vidjeti. Stavila ga je na 2 inhalacije, al to nije pomoglo. Dala mu je inekciju za olaksavanje disanja, i rekla da ce to pomoc, al nbi to nije pomoglo.
Sad cekam nalaz od mokrace(krv mi nije htjela dat vadit) i zanima me sto da napravim.Jel on je postao malaksav i koliko god se trudila da mu unesem tekucinu on to izbaci van..
Molim vas savjet i oprostite na dugom postu. Sto prije jer neznam sto da vise radim.