Drage moje,
nakon dopisa da moj ginekolog vise nije ugovoreni lijecnik HZZO-a, a ionako sam ga mislila mijenjati, moram se prijaviti kod drugoga pa me zanima znate li ima li ih i gdje na podrucju Tresnjevke.
Unaprijed zahvalna
![]()
![]()
![]()
![]()
Drage moje,
nakon dopisa da moj ginekolog vise nije ugovoreni lijecnik HZZO-a, a ionako sam ga mislila mijenjati, moram se prijaviti kod drugoga pa me zanima znate li ima li ih i gdje na podrucju Tresnjevke.
Unaprijed zahvalna
![]()
![]()
![]()
![]()
Imaš dr Kovačević (žena je)u DZ u Novoj cesti.
NIje loša,iako ja idem privatno kod druge.
Kaj stvarno?sorciere prvotno napisa
Razmišljam o prebacivanju... moja gin. je u DZ Siget, zadovoljna sam s njom, ali mi je daleko i užasna je gužva. Ima li netko detaljnijih informacija o dr Kovačević (može i na pp)?
Hvala!
I mene zanima vise o njoj.
![]()
ja sam kod nje već par godina. uvijek lijepo razgovara, ima "dobru" ruku, strpljiva je - a tople ljudske riječi ne nedostaje. probleme rješava.
kaj još treba?![]()
Jel prima nove pacijente i jel gužva?
Mladja-starija? Jer ima jedna cura koja ju je komentirala da je ko frustrirana baba... :?
Ja sam kod nje išla dosta dugo,bilo je dana kada je simpa a bilo je i kad je bila malo"grublja",valjda svi imaju takve dane.
Najviše me smetalo što mi je prije 8 godina dala kontrac.tablete bez da smo radile pretrage hormona i tu je počelo moje nekontrolirano debljanje.
Neću reči da je koma,moja mama ide i dalje kod nje i njoj je ok.
Žena ima oko 55-60 godina.
Prošle godine su malo preuredili ambulantu pa sada izgleda pristojno,inače je bila kao iz ruskih filmova 40-ih godina.
caroline prvotno napisa
![]()
![]()
kaj bi ta cura tek rekla za mene???