Vidi rezultate ankete: Imaš li položen vozački?

Glasači
141. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Imam

126 89.36%
  • Nemam

13 9.22%
  • Već idem ili ću ići u autoškolu

2 1.42%
  • Oduzeta mi je vozačka dozvola

0 0%
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 472

Tema: Žene, koliko vas ima položen vozački?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se ne bojim. Ispada da se ne bi smjela voziti onda ni biciklom, ni avionom, ni vlakom, ni hodat pored ceste ili preko zebre da me netko ne pokupi, a i prometala javnog prijevoza povremeno imaju sudare s ozlijedjenima. Jednostavno, voznja je kao i svi ostali dijelovi zivota, treba ponekad i malo srece.

A da bi trebala posebna tema biciklisti vs auti -bi. Svaki dan idem par km po slavonskoj i svako toliko vidim biciklista kojeg je srusio ili skoro srusio auto, imho u 90% slucajeva su krivi biciklisti jer jure po onoj svojoj traki bez da uopce gledaju da li je neki auto vec prakticno na zebri, zalijecu se iza auta, prelijecu na crveno po zebrama iako vozac koji skrece ne ocekuje da mu tamo netko izleti s 30km/h, voze po cesti iako imaju biciklisticku stazu pored i tako....
    Biciklom idem na posao, SVAKI drugi dan mi u Strojarskoj dok vozim (ležernim tempom jer se ne želim usaftat do posla) auto samo iz onih zgrada izleti na cestu i jedva ga obiđem, iako sam spora i oprezna. TAko da...nisu baš biciklisti uvijek krivi. Ali, da, povremeno vidim junake koji voze zelenim valom u krivom smjeru na stazi ili pretječu drugog biciklista tako da ne pogledaju cestu po kojoj pretječu..

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    Biciklom idem na posao, SVAKI drugi dan mi u Strojarskoj dok vozim (ležernim tempom jer se ne želim usaftat do posla) auto samo iz onih zgrada izleti na cestu i jedva ga obiđem, iako sam spora i oprezna. TAko da...nisu baš biciklisti uvijek krivi. Ali, da, povremeno vidim junake koji voze zelenim valom u krivom smjeru na stazi ili pretječu drugog biciklista tako da ne pogledaju cestu po kojoj pretječu..
    Ja muku mučim da svojim sinovima objasnim nužnost kacige na biciklu i još nešto, da su slušalice u ušima biciklista velika opasnost. Sluša tako on/ona svoju muziku ili čak klafra na mobitel i ne obraća pažnju na ništa oko sebe. Evo, baš je neki dan susjeda stud2ntica imala takvu situaciju. Zabila se biciklom u nečiji auto, oduzela mu prednost, vozila prek zebre gdje nije označena staza i sl. Ja bih voljela da i za bicikl treba neka dozvola, jer ako znaš voziti na 2 kotača, to ne znači da se znaš ponašati na cesti i da znaš propise. To mi je sad muka jer moji sinovi imaju osjećaj da su jako dobri biciklisti, a zapravo pojma nemaju o prometu. Baš me strah za njih.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih voljela da i za bicikl treba neka dozvola, jer ako znaš voziti na 2 kotača, to ne znači da se znaš ponašati na cesti i da znaš propise. To mi je sad muka jer moji sinovi imaju osjećaj da su jako dobri biciklisti, a zapravo pojma nemaju o prometu. Baš me strah za njih.
    Pa i treba.
    Ne bi smio na bicikl prije položenog vozačkog za bicikl.
    Kojeg polažeš sa 14 godina.

Ne zajebavam se.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Evelina prvotno napisa Vidi poruku
    Pa i treba.
    Ne bi smio na bicikl prije položenog vozačkog za bicikl.
    Kojeg polažeš sa 14 godina.

R
    Ne zajebavam se.
    Krivo. To se polaže ako dijete vozi bicikl po prometnici a ima manje od 14 godina. I mogla si barem zvjezdicu staviti u ovu zadnju riječ. Ružno je vidjeti i čuti.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Krivo. To se polaže ako dijete vozi bicikl po prometnici a ima manje od 14 godina. I mogla si barem zvjezdicu staviti u ovu zadnju riječ. Ružno je vidjeti i čuti.
    Pa zar ne pričamo po defoltu o prometnicama?
    Mislim, govori se o vozačkim dozvolama pa pretpostavljam da se govori o vožnji na cesti, ne na poligonu ili parku.

I sori na riječi, al vidim da me i sam forum ne cenzurira.
    A i odrasla si žena, preživjet ćeš.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Evelina prvotno napisa Vidi poruku
    Pa zar ne pričamo po defoltu o prometnicama?
    Mislim, govori se o vozačkim dozvolama pa pretpostavljam da se govori o vožnji na cesti, ne na poligonu ili parku.

I sori na riječi, al vidim da me i sam forum ne cenzurira.
    A i odrasla si žena, preživjet ćeš.
    Odrasla sam i baš zato mi je to ružno vidjeti i čuti, a u stvarnom životu ne bih rado da moji sinovi uzimaju takve izraze zdravo za gotovo. Takvi izrazi više govore o onima koji ih koriste nego o forumu koji ne može sve cenzurirati. Sorry na offt.

Natrag na temu: I mi učimo svoju djecu, oni su sad već samostalni i prilično odrasli, ali još su maloljetni. Učili smo ih sami - pustiš klinca da se vozi ispred tebe i govoriš mu što i kako. Stariji je dobro savladao, uostalom on je srednjoškolac. Mlađem još treba iskustva pod nadzorom.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Odrasla sam i baš zato mi je to ružno vidjeti i čuti, a u stvarnom životu ne bih rado da moji sinovi uzimaju takve izraze zdravo za gotovo. Takvi izrazi više govore o onima koji ih koriste nego o forumu koji ne može sve cenzurirati. Sorry na offt.
    Tvoje legitimno pravo.
    A obzirom da sam i ja odrasla, ne bih trebala uzeti k srcu što netko o meni misli na temelju jednog izraza.
    Pa ni neću.
    Nema problema za off, bar meni.

Natrag na temu: I mi učimo svoju djecu, oni su sad već samostalni i prilično odrasli, ali još su maloljetni. Učili smo ih sami - pustiš klinca da se vozi ispred tebe i govoriš mu što i kako. Stariji je dobro savladao, uostalom on je srednjoškolac. Mlađem još treba iskustva pod nadzorom.
    I ja ću natrag na temu.
    Moji često idu na Velesajam bajkovima na trening.
    Ja nisam u toj igri, ne volim bicikl i općenito me čini nervoznom.
    Jedva da sam u sebe sigurna, kamoli još da pazim na njega.
    Ali mali je na biciklu od kad je prohodao, poštuje promet, znakove, zna da na bajk ne sjeda bez kacige. Volim to što ga voli, ali ne volim to što se brinem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •