Vidi rezultate ankete: Imaš li položen vozački?

Glasači
141. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Imam

126 89.36%
  • Nemam

13 9.22%
  • Već idem ili ću ići u autoškolu

2 1.42%
  • Oduzeta mi je vozačka dozvola

0 0%
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 472

Tema: Žene, koliko vas ima položen vozački?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Dabome da je irelevantan. Ja sam sve položila iz prve pa zatim nisam vozila skoro 15 godina

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Dabome da je irelevantan. Ja sam sve položila iz prve pa zatim nisam vozila skoro 15 godina
    Slično i ja, zapravo imala sam dulje pauze. Nakon što sam konačno kupila svoj auto, bila sam cca 2 tjedna živa opasnost na cesti, hehehe.... To je bio cirkus, kupila auto na Kustošiji i vozila doma u Travno preko rotora u 4 popodne kad je najgora gužva. Tresla sam se ko šiba, ali sam uspjela. Poslije je išlo lakše. Nije meni bio problem voziti, komande i ostalo sam znala, aliiii promet je bio druga priča. Samo za info - od tada sam imala dvije nezgode (ne nesreće nego baš nezgode): jednom sam se na tom istom rotoru na ledu odsklizala na kuku Golfu koji je stajao ispred mene, napravila sebi prilično skupu štetu na autu, ali nikom ništ nije bilo... Par godina kasnije sam u snijegu najašila na rubne stupiće i oderala lijevi prag i vrata. To je bilo sve. Ništa... Vozila i službene velike mrcine od auta, dizelaše, benzince, veliki pickup... kaj se našlo. U jednom trenutku (koji ni ne prepoznaš dok se dogodi, nego tek kasnije osvijestiš) samo otkriješ da je auto produžetak tvojih ruku i nogu i da sluša.

Smajlich, želim da ti se dogodi čim prije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •