Vidi rezultate ankete: Imaš li položen vozački?

Glasači
141. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Imam

126 89.36%
  • Nemam

13 9.22%
  • Već idem ili ću ići u autoškolu

2 1.42%
  • Oduzeta mi je vozačka dozvola

0 0%
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 472

Tema: Žene, koliko vas ima položen vozački?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Meni kretanje pod rucnom nije problem ( nemoj vozit po Ri ako to ne savadas), jeino sto mi je problem je bocno parkranje, ili ga ubacim iz rve ili nkad! Svaki put kad se bocno uparkiravam imam u glavi sve one videe sa you tuba i misim si, jao, da mene netko snima...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj In love prvotno napisa Vidi poruku
    Meni kretanje pod rucnom nije problem ( nemoj vozit po Ri ako to ne savadas), jeino sto mi je problem je bocno parkranje, ili ga ubacim iz rve ili nkad! Svaki put kad se bocno uparkiravam imam u glavi sve one videe sa you tuba i misim si, jao, da mene netko snima...
    Meni je problem bočno uparkirati službeni auto, a naučila sam recimo našu mazdu uredno parkirati. Aliii kako je mm prilično visok, ima malo spušten sic i meni se to ne da svaki put podešavati, pa često parkiram "napamet" jer mi nije baš pregledno. Ako ne vidim parkirati na guzicu, parkiram se nosom, pa onda psujem i kunem kad treba izaći s parkinga na glavnu cestu na rikverc, he he he.... ali sve u rok službe. U bivšoj firmi vozila sam veliku mrcinu od službenog auta i kad sam to čudo uspjela uparkirati u garažu u Petrinjskoj, zaključila sam da ništa nije problem. Treba samo paziti.

I da - imam dosta kolegica koje se boje otvorene ceste, a meni je to puno lakše nego snaći se u nedovoljno poznatom gradu (npr. voziti po Splitu, pa još ljeti kad su radovi...ufff...). Samo čitaš putokaze. Uostalom, kad bolje razmislim, nema neke razlike. I na cesti i u gradu čitaš putokaze. U današnje vrijeme navigacije i interneta to stvarno nije problem.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj In love prvotno napisa Vidi poruku
    ... jedino sto mi je problem je bocno parkranje, ili ga ubacim iz prve ili nkad! Svaki put kad se bocno uparkiravam imam u glavi sve one videe sa you tuba i misim si, jao, da mene netko snima...
    Za one kojima je problem bočno parkiranje kopiram ovdje dio posta koji sam si spremila kad sam ga još davno našla tu na Rodi ali više ne znam gdje pa ne mogu kvotati:

Dakle, kada se parkirate bočno (tako da idete desnom stranom i u rikverc), stanete na pola metra udaljenosti od auta iza kojega ćete se parkirati, i to tako da su vaš zadnji kraj i zadnji kraj auta iza kojega želite stati u jednakoj ravnini. Kad ste tako stali na pola metra od njega (što preciznije, bolji rezultat), smotate puni desni i lagani gas (ili samo puštanje kvačila) dok se ne okrenete od parkiranog auta (po kojemu se ravnate) za nekih 45 stupnjeva. Kad ste došli u taj položaj, izravnate volan (nakon što je bio puni desni) i lagano ulazite na parkirno mjesto dok vaš prednji kraj ne dođe u ravninu sa zadnjim krajem auta iza kojega se parkirate (i koji vam je polazna točka u cijeloj stvari). Nakon toga (kad su u istoj liniji vaš prednji i njegov zadnji kraj) smotate puni lijevi i unutra ste. Bez greške, pod uvjetom da ste se pravilno postavili na samom početku.
    Za one koji žele znati više: ako ste se sparkali, ali ste predaleko od pločnika, odete naprijed koliko možete, ubacite u rikverc, smotate puni desni, odete tako malo unatrag, nakon toga puni lijevi i opet malo unatrag, izravnate i približili ste se pločniku.
    Ako bočno izlazite (nalijevo), proces je obrnut: puni desni i malo unatrag, puni lijevi i vani ste iz prve (bez obzira na to koliko vam je malo prostora ostavljeno).

Meni je jako pomoglo jer smo se baš bili preselili tu gdje pred kućom mogu samo bočno parkirati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •