Citiraj In love prvotno napisa Vidi poruku
Meni kretanje pod rucnom nije problem ( nemoj vozit po Ri ako to ne savadas), jeino sto mi je problem je bocno parkranje, ili ga ubacim iz rve ili nkad! Svaki put kad se bocno uparkiravam imam u glavi sve one videe sa you tuba i misim si, jao, da mene netko snima...
Meni je problem bočno uparkirati službeni auto, a naučila sam recimo našu mazdu uredno parkirati. Aliii kako je mm prilično visok, ima malo spušten sic i meni se to ne da svaki put podešavati, pa često parkiram "napamet" jer mi nije baš pregledno. Ako ne vidim parkirati na guzicu, parkiram se nosom, pa onda psujem i kunem kad treba izaći s parkinga na glavnu cestu na rikverc, he he he.... ali sve u rok službe. U bivšoj firmi vozila sam veliku mrcinu od službenog auta i kad sam to čudo uspjela uparkirati u garažu u Petrinjskoj, zaključila sam da ništa nije problem. Treba samo paziti.

I da - imam dosta kolegica koje se boje otvorene ceste, a meni je to puno lakše nego snaći se u nedovoljno poznatom gradu (npr. voziti po Splitu, pa još ljeti kad su radovi...ufff...). Samo čitaš putokaze. Uostalom, kad bolje razmislim, nema neke razlike. I na cesti i u gradu čitaš putokaze. U današnje vrijeme navigacije i interneta to stvarno nije problem.