Vidi rezultate ankete: Imaš li položen vozački?

Glasači
141. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Imam

126 89.36%
  • Nemam

13 9.22%
  • Već idem ili ću ići u autoškolu

2 1.42%
  • Oduzeta mi je vozačka dozvola

0 0%
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 472

Tema: Žene, koliko vas ima položen vozački?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Vožnja, aaaaaa. OBOŽAVAM voziti. Kad sam sretna, kad sam tužna, ma bilo kad, samo mi daj volan u ruke, samo mi daj razlog da nekud idem
    Vozim od 18. rođendana. Volim gradsku vožnju, volim autoceste, volim uzbrdice, voliiiim aute...
    Smijem li reći da parkiram kao zmaj (moram se hvaliti, hihi)
    Kad sam sama za volanom, sa ciljem pred sobom, a kilometri samo lete i lete ispod guma, ili kad se dokopam talijanskih autocesta ( i jučer sam bila), i počnem plesati od sreće na sicu, jer tamo ipak nisu tako strogi sa brzinom. Ma, ja sam rođena sa volanom.

Ne pretjerujem sa brzinom, držim se propisa, ali, kad sam sama, volim ponekad osjetiti onu snagu motora, kad stisnem gas, i poletim, odmah se u mislima ispričam policiji, samo malo neka me puste.
    Imala sam sreću da sam par godina povremeno honorarno vozila za rent a car, zbog čistog užitka putovanja, i zbog najrazličitijih auta koje sam mogla isprobavati.
    Ali, snijeg i led u vožnji ne volim, izbjegavam kad god mogu.

Uglavnom, svima preporučujem da voze, jer, ako i ne uživaju u vožnji, osjećaj slobode je neizmjerljiv. Naravno, treba imati i auto, ali, ako ga se ima, treba i naučiti voziti. Bar na kratke relacije. Autoškole su skupe danas, ali uvijek ima opcija na rate. Nekad su u Rijeci bile bijele patrole i nagrada za rad je bila i besplatno polaganje vozačkog ispita. Neka sretnija vremena za mlade.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Vožnja, aaaaaa. OBOŽAVAM voziti. Kad sam sretna, kad sam tužna, ma bilo kad, samo mi daj volan u ruke, samo mi daj razlog da nekud idem
    Vozim od 18. rođendana. Volim gradsku vožnju, volim autoceste, volim uzbrdice, voliiiim aute...
    Smijem li reći da parkiram kao zmaj (moram se hvaliti, hihi)
    Kad sam sama za volanom, sa ciljem pred sobom, a kilometri samo lete i lete ispod guma, ili kad se dokopam talijanskih autocesta ( i jučer sam bila), i počnem plesati od sreće na sicu, jer tamo ipak nisu tako strogi sa brzinom. Ma, ja sam rođena sa volanom.

Ne pretjerujem sa brzinom, držim se propisa, ali, kad sam sama, volim ponekad osjetiti onu snagu motora, kad stisnem gas, i poletim, odmah se u mislima ispričam policiji, samo malo neka me puste.
    Imala sam sreću da sam par godina povremeno honorarno vozila za rent a car, zbog čistog užitka putovanja, i zbog najrazličitijih auta koje sam mogla isprobavati.
    Ali, snijeg i led u vožnji ne volim, izbjegavam kad god mogu.

Uglavnom, svima preporučujem da voze, jer, ako i ne uživaju u vožnji, osjećaj slobode je neizmjerljiv. Naravno, treba imati i auto, ali, ako ga se ima, treba i naučiti voziti. Bar na kratke relacije. Autoškole su skupe danas, ali uvijek ima opcija na rate. Nekad su u Rijeci bile bijele patrole i nagrada za rad je bila i besplatno polaganje vozačkog ispita. Neka sretnija vremena za mlade.
    Beti, s ovoliko žara je pisala samo pokojna Žuži o sexu

I ja obožavam voziti. Od malena sam maštala o tome, u školu sam krenula sa 17, vozačku praktički dobila za 18. rođendan

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Beti, s ovoliko žara je pisala samo pokojna Žuži o sexu :mrgreen:

I ja obožavam voziti. Od malena sam maštala o tome, u školu sam krenula sa 17, vozačku praktički dobila za 18. rođendan
    ajme,sad si me rastužila,pa kad je Žuži partila???

ma te navigacije, mi smo ih slijepo slušajući X puta završili u slijepoj ulici...budu radovi,izmjene smjerova isl a i te karte nisu updated i eto ti gabule...
    neću nikad zaboravit jednom u Zadru kad nas je s prijateljima navigacija vrtila po nekom parkingu LOL...
    ona Pervanova mi je super, fora su mu zafrkancije....(kako voziš,dobro si stigo i te sheme)

meni su autoceste dosadne,još ako imaš tempomat pa samo držiš volan....razumijem kako se može tako vozeći zakunjat za volanom...bome,u bogenima na jadranskoj magistrali ti se to ne može dogodit...

ja znam jednog lika koji nema vozačku...ide svugdje busom i kaže da mu ne treba...a i puno ljudi koji imaju vozačku a ne voze iz X razloga....

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Ja imam vozačku već 5 godina al moram priznat da sam tek zadnjih dana aktivan vozač.
    Samo sam sjela i počela vozit jer mi je dojadilo gledat auto ispred kuće a ja se posvuda vozikam tramvajem i busom.
    Trenutno muž vozi firmin auto a naš stoji,pa mi je muž zaprijetio da će ga se riješit ako ne pobjedim taj strah.
    I evo me,ko velika.Ma to je divota kada si neovisan i shvatiš da je to tako lako.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •