Polozila s 21. Nisam vozila redovito par godina iza toga, al sad ne mogu zamislit zivot bez auta. No, ne volim voziti bas jako brzo (autoput), i zanimljivo, imam neku nelagodu od velikih nizbrdica. Najdraze mi se voziti po gradu.
Imam
Nemam
Već idem ili ću ići u autoškolu
Oduzeta mi je vozačka dozvola
Polozila s 21. Nisam vozila redovito par godina iza toga, al sad ne mogu zamislit zivot bez auta. No, ne volim voziti bas jako brzo (autoput), i zanimljivo, imam neku nelagodu od velikih nizbrdica. Najdraze mi se voziti po gradu.
Vozim od svoje 18. god. Čim sam položila, otac mi je dao svoje auto koje je btw. bilo dosta jako i masivno, sjeo na suvozačko mjesto i naredio : vozi !Majka je umirala od straha, posvađala se s njim, jer je ona smatrala da ne trebam voziti dok ne skupim iskustva
Samo se pitam kako se skuplja iskustvo ako ne voziš
Uglavnom, drago mi je što je to učinio, jer danas za sebe mogu reći da sam odlična vozačica, nije me strah ni autoceste, ni parkiranja (ok, bočno mi nikada nije do kraja sjelo), niti ičega.
Inače, znam poznanicu koja je ful hrabra, samopouzdana ženska, ali išla je na par sati psihoterapije, jer je imala strah od vožnje, nije vozila unatoč tome što je položila vozački. To joj je jako pomoglo, sad vozi bez problema.
Polozila 2x / Hrvatska i SAD i ne znam vozit![]()
Nije ni to za svakoga, ima ljudi kojima to baš ne ide....a opet, možda trebaš samo malo vježbe i podizanje samopouzdanja.
Moju kolegicu je muž nesvjesno demoralizirao, pa je mislila da je loša vozačica, ali kad se razbolio, njezine podcijenjene vozačke vještine su im bile jako vrijedne. Nemoj olako odustati.
Ja mislim da je MM kriv...svako malo mi kaze da ja NE MOGU vozit. Ja ne vozim uopce, vozacka mi sluzi kao ID, ali mislim da trebam krenut sa voznjama. Mogu ja to...i moram prije nego MM realizira svoju zelju da se preselimo u TX jer tamo se ne moze bez auta