Vidi rezultate ankete: Imaš li položen vozački?

Glasači
141. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Imam

126 89.36%
  • Nemam

13 9.22%
  • Već idem ili ću ići u autoškolu

2 1.42%
  • Oduzeta mi je vozačka dozvola

0 0%
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 467

Tema: Žene, koliko vas ima položen vozački?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Polozila s 21. Nisam vozila redovito par godina iza toga, al sad ne mogu zamislit zivot bez auta. No, ne volim voziti bas jako brzo (autoput), i zanimljivo, imam neku nelagodu od velikih nizbrdica. Najdraze mi se voziti po gradu.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Vozim od svoje 18. god. Čim sam položila, otac mi je dao svoje auto koje je btw. bilo dosta jako i masivno, sjeo na suvozačko mjesto i naredio : vozi ! Majka je umirala od straha, posvađala se s njim, jer je ona smatrala da ne trebam voziti dok ne skupim iskustva Samo se pitam kako se skuplja iskustvo ako ne voziš Uglavnom, drago mi je što je to učinio, jer danas za sebe mogu reći da sam odlična vozačica, nije me strah ni autoceste, ni parkiranja (ok, bočno mi nikada nije do kraja sjelo), niti ičega.
    Inače, znam poznanicu koja je ful hrabra, samopouzdana ženska, ali išla je na par sati psihoterapije, jer je imala strah od vožnje, nije vozila unatoč tome što je položila vozački. To joj je jako pomoglo, sad vozi bez problema.

Calista avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Polozila 2x / Hrvatska i SAD i ne znam vozit

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Calista prvotno napisa Vidi poruku
    Polozila 2x / Hrvatska i SAD i ne znam vozit
    Nije ni to za svakoga, ima ljudi kojima to baš ne ide....a opet, možda trebaš samo malo vježbe i podizanje samopouzdanja.

Moju kolegicu je muž nesvjesno demoralizirao, pa je mislila da je loša vozačica, ali kad se razbolio, njezine podcijenjene vozačke vještine su im bile jako vrijedne. Nemoj olako odustati.

Calista avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ja mislim da je MM kriv...svako malo mi kaze da ja NE MOGU vozit. Ja ne vozim uopce, vozacka mi sluzi kao ID, ali mislim da trebam krenut sa voznjama. Mogu ja to...i moram prije nego MM realizira svoju zelju da se preselimo u TX jer tamo se ne moze bez auta

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Calista prvotno napisa Vidi poruku
    Ja mislim da je MM kriv...svako malo mi kaze da ja NE MOGU vozit. Ja ne vozim uopce, vozacka mi sluzi kao ID, ali mislim da trebam krenut sa voznjama. Mogu ja to...i moram prije nego MM realizira svoju zelju da se preselimo u TX jer tamo se ne moze bez auta
    Naravno da možeš. Imaš li koju prijateljicu koja vozi, da sjednete u auto samo vas dvije, bez muških i njihovih komentara? Mislim, nisu oni uvijek zločesti ali ne razumiju koliko malo treba da se uništi tuđe samopouzdanje. Samo naprijed za volan i sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •