Citiraj pužić prvotno napisa Vidi poruku
ja sam bez auta paranoična, kao u luđačkoj košulji sputana. Imamo dva auta iz više razloga, osnovni je što ni mm ni ja ne volimo biti ovisni jedno o drugom. kako mi je i posao bio vezen za dosta terenskog rada, školovanja u inozemstvu i putovanja ne mogu zamisliti da ne vozim. Nikad mi vožnja nije predstavljala problem, nikakav velegrad, duga relacija, gužva u gradu, snijeg, kiša..kakav je dan i plan za taj dan tako sjedam u auto i idem, bez razmišljanja. Najsmiješnija situacija mi je bila kad smo kolega s posla i ja vodili novinare s dva auta u Budimpeštu na prezentaciju...Mene je dopalo da kupim hrt i rtl kamermana i novinara , dolazim po njih (muška ekipa - stiže žena s monovolumenom), oni u šoku, milijun uputnika nad glavom?????Krećemo, oni se javljaju ženama i govore da ih ŽENA vozi u Budimpeštu. Ajme u očima im se vidio strah i nepovjerenje. Put je prošao izvrsno i na povratku su priznali da su nevoljko ušli u taj auto, kasnije su na putovanja kad bi ih se vodilo birali da idu samnom.
Super mi je ovo
Ima žena koje stvarno dobro voze, kao što ima i muškaraca koji ne voze dobro.
Dobro voze oni koji vole voziti. Ja ne movolim voziti možeš ga šišat. Možda ću sad nakon par godina stanke zavoljeti, ne znam..