Vidi rezultate ankete: Imaš li položen vozački?

Glasači
141. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Imam

126 89.36%
  • Nemam

13 9.22%
  • Već idem ili ću ići u autoškolu

2 1.42%
  • Oduzeta mi je vozačka dozvola

0 0%
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 472

Tema: Žene, koliko vas ima položen vozački?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Joj Peterlin...išla ja po industrijskoj zoni jednu nedjelju u jutro,vjerojatno znaš kolko tam malo prometa ima. Ko bi očekival šlepera,usrl sam se ko grlica i stala ja,stal on i gledamo se. Ja imala prednost al zablokirala
    I istina,ne s mužem ..čini me još nervoznijom.
    S frendicom sam odvozila do šoderice,nazad u grad,još te godine kad sam položila.
    Bilo bi lijepo voziti...i mm malo forsa,sad imamo bebača i sve odlaske kud treba prilagođavamo njegvom poslu. Baš sam neka...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Joj Peterlin...išla ja po industrijskoj zoni jednu nedjelju u jutro,vjerojatno znaš kolko tam malo prometa ima. Ko bi očekival šlepera,usrl sam se ko grlica i stala ja,stal on i gledamo se. Ja imala prednost al zablokirala
    I istina,ne s mužem ..čini me još nervoznijom.
    S frendicom sam odvozila do šoderice,nazad u grad,još te godine kad sam položila.
    Bilo bi lijepo voziti...i mm malo forsa,sad imamo bebača i sve odlaske kud treba prilagođavamo njegvom poslu. Baš sam neka...
    U industrijskoj zoni komotno možeš očekivati šlepere, čak i vikendom jer tam je i hrpa velikih dućana, ne samo industrija. Makni se malo dalje, Šoderica je dobra ideja, ali ona druga cesta, prek Đelekovca ili Torčeca, ali tam opet možeš očekivati smetlare... Najvažnije je da se ne uspaničiš. Nisi ništa jako krivo napravila ako si nekoga pustila tko nema prednost, to je manje zlo nego da nekom oduzmeš prednost. Ali nije to dobro redovno raditi jer kad imaš prednost i oklijevaš, može se dogoditi da i ti i vozač u drugom autu krenete istovremeno.

Ako te frka, uzmi par dodatnih sati vožnje. Opustit ćeš se zato jer instruktor ima duple komande i može zakočiti u slučaju hude sile. Kad se osokoliš, pitat ćeš se kako si uopće mogla živjeti bez auta.... dijete raste, poželjet ćeš nekamo sama s njim, a da se ne moraš nilome moljakati. Sve bu dobro.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •