Vidi rezultate ankete: Imaš li položen vozački?

Glasači
141. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Imam

126 89.36%
  • Nemam

13 9.22%
  • Već idem ili ću ići u autoškolu

2 1.42%
  • Oduzeta mi je vozačka dozvola

0 0%
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 472

Tema: Žene, koliko vas ima položen vozački?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Slažem se. Ja znam napamet par takvih mjesta i uvijek kad sam vozač auta jako pazim ima li nadolazećih biciklista. Ali da se nađem u ne toliko bliskom dijelu grada ne bi ni percipirala da taj pješački nije samo pješački.
    Ja primjećujem da se godinama kultura biciklista u Zagrebu popravlja, sve više ih nosi kacige i sve više ih se ponaša kao stvarni sudionici u prometu, paze na pravila i voze opreznije.

Trenutno su mi najgora kategorija vozači skutera koji su prave muhe bez glave, šaraju među trakama, provlače se pored auta koji stoje na semaforu i nerviraju me strahovito. Pretječu između traka i moraš stalno paziti da nekog ne pokupiš tamo gdje ni ne bi trebao biti.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa Vidi poruku
    Ja znam napamet par takvih mjesta i uvijek kad sam vozač auta jako pazim ima li nadolazećih biciklista. Ali da se nađem u ne toliko bliskom dijelu grada ne bi ni percipirala da taj pješački nije samo pješački.
    Problem je što u ovoj situaciji koju opisujem zebra jest samo pješački prijelaz, a biciklističku stazu koja ide pločnikom prekinu 10 metara prije zebre. Kad nije prekinuta, onda je označeno pored zebre crvenom bojom.
    Mislim da je smisao tog prekida to da se bicikliste navede da siđu s bicikla, tako da ne izlete pred automobile, ali u praksi to nitko ne radi. Što - po meni - nije problem ako uspore dovoljno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •