Vidi rezultate ankete: Imaš li položen vozački?

Glasači
141. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Imam

126 89.36%
  • Nemam

13 9.22%
  • Već idem ili ću ići u autoškolu

2 1.42%
  • Oduzeta mi je vozačka dozvola

0 0%
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 472

Tema: Žene, koliko vas ima položen vozački?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    I meni se to dogodilo x puta. Čak mi se čini da se u zadnje vrijeme ne potrude uspostaviti ni eye contact s vozačem. Stvarno ne znam kako se usude, ja na biciklu nema šanse da bih prešla preko zebre a da nisam sigurna da me vozač vidio
    I još mnogi mladi biciklisti (i stariji) imaju slušalice u ušima, pa ni ne čuju kad im netko prilazi s leđa (to je isto jedna od stvari o kojima sam ozbiljno porazgovarala sa svojim sinovima). Kolegica je nedavno pričala kako je njena kćer studentica isto tako (sa slušalicama u ušima) biciklom izletjela ispred žene u autu (koja je imala prednost). Opalila ju je, srušila s bicikla itd... Potres mozga, čvoruga na glavi, aliiii kad je došla policija, ustanovilo se da je mlada biciklistica kriva i morala je platiti kaznu i štetu na autu (red veličine prosječne hr plaće sve skupa). Pa si ti sad misli...

Inače, imam i vlastito iskustvo iz te dobi (ja na biciklu, srušio me susjed autom, nisam imala kacigu pa i danas mogu napipati ožiljak gdje sam glavom udarila u rubni kamen). Izgubila sam godinu zbog toga. Nisam bila kriva, ali da sam bila pametnija i iskusnija, mogla sam to izbjeći. Nije uvijek bitno biti u pravu, ponekad moraš biti praktičan i pametan.

Dakle... u ponedjeljak si kupite Jutarnji i u njemu dobijete besplatnu knjigu prometnih pravila: https://www.jutarnji.hr/life/velika-...listu/7771581/ To ću svakako nabaviti da imamo doma.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 30.08.2018. at 09:07

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •