Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: molim preporuku za gin. kojem je o.k. produženo dojenje

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno molim preporuku za gin. kojem je o.k. produženo dojenje

..naime prijavljena sam kod jednog socijalnog kod kojeg nikad ne idem, a u zadnje vrijeme sam išla kod jedne privatne gin. do koje sam došla također po preporuci.
    i žena je o.k., sve 5, osim dijela koji se odnosi na temu /produženog/ dojenja. bila sam zadnji put kod nje prije 4 mj. i ona je sve moje tadašnje probleme otprilike pripisala dojenju i sugerirala mi da prestanem što prije. sad bih uskoro ponovno trebala na kontrolu/pregled, ali mi je nekako odbojno ići kod nje. nije mi problem reći da još uvijek dojimo, ali bih puno više voljela da sam kod nekog tko nema problema s tim.
    čini mi se da je dr. harni o.k. po tom pitanju, ali mi se čini da je kod nje velika gužva i da se dugo čeka na pregled, ili...?
    znate li možda nekog dobrog gin. za preporuku?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne znam tvoje probleme,a li da probaš uopće ne spominjati da dojiš ... možda će rješenje problema pronaći u nečem drugom - ovako im jednostavno "pomogneš" i prepišu sve nedaće dojenju

(moj niti jedan ginekolog nije znao da sam dojila do 2. godine, nisu znali niti u vrtiću ...)

kod dr. harni se naručuješ cca mjesec dana unapriejd, ali mislim da je tako kod većine privatnika

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa
    možda će rješenje problema pronaći u nečem drugom - ovako im jednostavno "pomogneš" i prepišu sve nedaće dojenju
    ..a čuuuj, 25 mj. /od poroda/ bez menstruacije...to definitivno ima veze s dojenjem. sad nemam nekih velikih problema /prije 4 mj. je bilo nekih tegobica, ali to je riješeno/, osim što želim kontrolirati jajnike i gledati što se dešava. ja očito spadam u onu grupu /rijetkih/ žena koje sve dok doje, nemaju menstruaciju! smanjujemo pomalo dojenje, ali još uvijek ništa od M....valjda će uskoro.

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Anek, ljeto je na pragu, spremaš li ti to nešto? :pljes, pljes:

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj anek prvotno napisa
    možda će rješenje problema pronaći u nečem drugom - ovako im jednostavno "pomogneš" i prepišu sve nedaće dojenju
    ..a čuuuj, 25 mj. /od poroda/ bez menstruacije...to definitivno ima veze s dojenjem. sad nemam nekih velikih problema /prije 4 mj. je bilo nekih tegobica, ali to je riješeno/, osim što želim kontrolirati jajnike i gledati što se dešava. ja očito spadam u onu grupu /rijetkih/ žena koje sve dok doje, nemaju menstruaciju! smanjujemo pomalo dojenje, ali još uvijek ništa od M....valjda će uskoro.
    ok, zato kažem da ne znam probleme ... žao mi je

(ali ja bih na tvom mjestu uživala osim naravno ako ne spremate ljetnu akciju )

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

a čuuuuj.....još jedan beban ne bi bio na odmet u skoroj budućnosti

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj anek prvotno napisa
    a čuuuuj.....još jedan beban ne bi bio na odmet u skoroj budućnosti
    woooooooohooooooooo! :D

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Moja je preporuka dr. Jurilj u Dom zdravlja Dubrava. Ona je i sama bila "produžena dojilica" i od svih liječnika (uključujući i pedijatre) jedino sam od nje dobila potporu za produženo dojenje. Ima dosta veliku gužvu, ali je stvarno OK.

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

go for it anek!

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj TONI prvotno napisa
    Moja je preporuka dr. Jurilj u Dom zdravlja Dubrava. Ona je i sama bila "produžena dojilica" i od svih liječnika (uključujući i pedijatre) jedino sam od nje dobila potporu za produženo dojenje. Ima dosta veliku gužvu, ali je stvarno OK.
    da, ona je o.k (Martinović -Jurilj)
    ima gužvu, radi preko socijalnog, u skladu s tim je i ordinacija (zastarjela i bez uzv-a)

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

anek, ima ti Sanja (iz Beča) preporuku za jednog u Zgb. Daj je kontaktiraj na pp

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •