Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: Kraj vrtića pokoln tetama

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Kraj vrtića pokoln tetama

Evo i naša sezona vrtića završava. Ali grupa je mješana i ima samo 7 predškolaraca i bome nitko nije organizirao nikakve poklone. Pa eto ja si razmišljam da im poklonim tj kupim kakvu sitnicu. ne pada mi ništa pametno na pamet sem neke bombonjere,kave. Pa eto možda vi imate kakve ideje

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pratim temu, i kod nas je mjesana grupa, 10 predskolaraca, s tim da su im tete dosle jedna prije 2 mj. jedna prije mjesec dana( stare tete otisle na porodiljni) i sto sad, glupo da im nista ne kupimo, a isto tako s njima su jako kratko vrijeme

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

bome mi imamo završnu predstavu u ponedeljak pa bi tada trebala već nešto kupiti tako da mi je poprilično hitno

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo svojima nabavili bukete cvijeća i naušnice.
    Striček je dobio sat, a teta sliku kod drugog djeteta.
    S cvijećem nikad ne možete fulati. Ili buket ili kakva divna biljka u tegli.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj domy prvotno napisa Vidi poruku
    bome mi imamo završnu predstavu u ponedeljak pa bi tada trebala već nešto kupiti tako da mi je poprilično hitno
    Ja sam im uvijek nosila svoje domaće džemove (sad je sezona jagoda) koji su bili super primljeni.

Ostalo - knjige su uvijek primjerene. Čak nije ni bitno ako kupiš neku jeftinjaru za 19 ili 29 kn na kiosku, taman lijepo dođe za godišnji odmor...

Ako ti je to djetetova zadnja vrtićka godina, pa se opraštate s njima - kupi tetama nešto trajnije vrijednosti. Mi smo dragoj teti S. poklonili Sitne radosti: http://www.mvinfo.hr/knjiga/7330

U grupi smo skupili novac i jedna od mama je kupila tetama nakit od hematita. Ako se ne dogovorite za zajedničke poklone, a želiš im nešto darovati, kupi im nešto što bi voljela priuštiti i sebi - štajaznam, da se mene pita, odabrala bih finiju maramu ili neku nosivu bižuteriju (iz Nautilusa, od školjaka).

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

maramu će dobit klinkina učiteljica, ručno slikana s srčekima i imenima klinaca unutra, ali treba vremena za to,....

možda ne bi bilo loše da kontaktiraš Čuvare snova ( mukicu) i da nešto tamo naručiš, ne znam imaju li vaše šircle ili tak nekaj, ima tamo zgodnih.

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    maramu će dobit klinkina učiteljica, ručno slikana s srčekima i imenima klinaca unutra, ali treba vremena za to,....

možda ne bi bilo loše da kontaktiraš Čuvare snova ( mukicu) i da nešto tamo naručiš, ne znam imaju li vaše šircle ili tak nekaj, ima tamo zgodnih.
    Muki je sjajna ideja! A napravi im nekaj originalno!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ako bi sama išla u verziju ajde pogledaj recimo pernice https://issuu.com/quipos.art/docs/__...a_cjenik_issuu i koji cvetek
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 02.06.2016. at 12:23

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja bih voljela dobiti ovo: https://fimgs.net/images/secundar/o.29266.jpg ili možda ovo: https://fimgs.net/images/perfume/nd.12749.jpg

To su toaletne vode. Lijepo se vidi, neko vrijeme traje, a ne zakrči kuću jer se može baciti boca kad se potroši. I nije financijska katastrofa.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Mislim da je i neka srebrna ogrlica s privjeskom isto lijepi dar. Npr.Argentum ima stalno neke akcije,nije to tako skupo.

Plus,slažem se s Peterlin,neki lagani parfem uvijek dobro dođe u parfemskoj garderobi.

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

mi smo tetama poklonili prekrasne, unikatne radne pregače

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je i neka srebrna ogrlica s privjeskom isto lijepi dar. Npr.Argentum ima stalno neke akcije,nije to tako skupo.

Plus,slažem se s Peterlin,neki lagani parfem uvijek dobro dođe u parfemskoj garderobi.
    Koliko otprilike su ogrlice

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Gle mozda je akcija ali ja bi trebala kupiti za dvije tako da mi nije neka akciha

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ne znam kako je sad, aliu Nautilusu sam ja lani za sličnu svrhu kupila za istu lovu darove za 2 osobe. Oni imaju butigu preko puta Petrove crkve u Vlaškoj.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ništa ne fali bombonjerama. Ne moraju biti za 15 kn iz Lidla. Neka bude fina čokolada koju si same ne bi uzele za sebe ovako ionako.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Ništa ne fali bombonjerama. Ne moraju biti za 15 kn iz Lidla. Neka bude fina čokolada koju si same ne bi uzele za sebe ovako ionako.
    To je ok za svaku priliku, ali mislim da domy ima dijete koje odlazi u školu, pa seoni trajno opraštaju. Zato je htjela nešto trajnije, ali može biti i čokolada.
    Sjetila sam se još jedne stvari koja ne košta puno, a ljude veseli. Ja sam prikupila i ispržila fotografije s priredbi i raznih prigoda na cdi to je bilo jako dobro primljeno.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Da bas to idemo u skolu. Nasla sam u kiku neki ukras tipa drveni brodic sa skoljkama i unutra je casa sa svijecom. Mislim da ce biti to i bombonjera
    Simbolicno za nesto skupo nemam novaca

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj domy prvotno napisa Vidi poruku
    Da bas to idemo u skolu. Nasla sam u kiku neki ukras tipa drveni brodic sa skoljkama i unutra je casa sa svijecom. Mislim da ce biti to i bombonjera
    Simbolicno za nesto skupo nemam novaca
    Odlično! To je baš primjereno.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

evo upravo se danas javila jedna mama iz vrtića pa skuplja po 100kn tako da problem riješen

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •