Pokazuje rezultate 1 do 31 od 31

Tema: (pre)zahtjevna beba

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Uostalom, djetetu je lako biti nezahtjevno kada je naviklo na pažnju roditelja. Kada je nije gladno. Ne kažem da ne posvećuješ dovoljno vremena, jer posvećuješ apsolutno vrijeme koje imaš na raspolaganju. Samo, dijeliš ga na dva djeteta. Razlika mora postojati. Između onog kada majka ne mora dijeliti vrijeme uopće i kada mora. Mi to možda ne primjećujemo, ali oni da. Npr. moja provede dan sa bakom i sa tatom, i bude izmorena i sve, ali ipak gladna moje pažnje. I ako je odbijem sa sise jer više ne mogu izdržati i moram na wc ona se toliko jadna uznervozi i smiri se tek kad je opet sisa u ustima. Eh, sad. Moj subjektivni dojam nje je da je ona super lako dijete. Ali recimo da ima brata/sestru i da moram dijeliti vrijeme, i da sisa ne stigne u usta odmah čim obavim wc, e, onda bi se to promijenilo. I to svoje nezadovoljstvo bi pokušavala nadoknaditi prvom prilikom, ali u tome ne bi uspijevala jer bih vrijeme nastavila dijeliti na njih dvoje. Tako bi se ta glad za pažnjom i frustracija nakupljala, a ja bih si zaključila da je ona zahtjevno dijete. Mislim da je tu greška.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 05.06.2016. at 20:13

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •