Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Kamo sa starim TV-om (ispravnim)?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno Kamo sa starim TV-om (ispravnim)?

Dakle, mijenjamo na viksi i kod baka TV-e, one stare, kutijaste (kupujemo led/lcd).
    Stari su potpuno ispravni (uglavnom 55cm ekran) i zao mi ih baciti. Imamo nekoliko komada... Jel se to ima kome pokloniti? Bolnicama, domovima?
    Ili je to prestara tehnika za sve?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

U oglasnik. Da prodaješ komad za 100 kn.

Ako se nitko ne javi u roku od štajaznam tjedan-dva, napiši da poklanjaš. (To je bolje zato jer ti ljudi dođu po robu, ne moraš se zamajavati s prenašanjem i odvozom.)

Ako ni to ne upali, odvezi ih u eko dvorište. MM obično vozi na Sarajevsku, ali ovdje ti je popis (moraš ići na link, skinut ćeš pdf) da vidiš koje ti je najbliže: http://www.azo.hr/ReciklaznaDvorista

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako ne mislis zaradjivati na njima, stavi na njuskalo i napisi da poklanjas
    garantirano ces ih se rijesiti u roku keks

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nas stari neispravni TV (odn. jos je radio, ali na izmaku snaga) sam odvezla u reciklazno dvoriste, primaju i tehniku

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ostavi ga kod kontejnera u mojoj ulici. Tu imamo tipove koji obožavaju razbijati televizore i čupati bakar iz njih.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Ostavi ga kod kontejnera u mojoj ulici. Tu imamo tipove koji obožavaju razbijati televizore i čupati bakar iz njih.
    Joooj, radi ovoga smo mi prestali ostavljati takve stvari kraj kontejnera. Mudrijaši samo uzmu metal koji mogu prodati, a ostalo ostave razbijeno i u kršu oko kontejnera.

I tako mm lijepo to udomi u Sarajevsku, jer inače bude gomila furde oko kontejnera. (Offt. isto vrijedi i za staru odjeću - prije sam znala objesiti na kontejner izvana, još su mi znali Romi iz kvarta doći i pitati "gospođaaaa, imaš robeeee" jer su znali da imam malu djecu. I danas dajem U RUKE onima koje poznam i za koje sam sigurna da ne misle tehniku razbijati ostaviti furdu oko kontejnera.)

Isto vrijedi i štajaznam za frižidere. Ljudi bace na furdu, lešinari dođu i razbiju da uzmu fine bakrene cijevi, a freon iz sustava zzzzz u atmosferu!
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 03.06.2016. at 11:52

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •