-
zuta, nema nekog okidača nego baš kao što sirius kaže prevelika očekivanja.
Njen odgovor je takva sam se rodila :D
Sve što je novo kod nje je problem. Voziti bicikl, role, plivati, neka nova igra, sve.
Evo npr role je dobila prošle godine i već godinu dana malo po malo ju nagovaramo. Krene i ide joj odlično, nakon par minuta ona to nauči, ali ne to ne valja i nije dobro i ona to ne zna.
Htjela sam ju upisati u sklopu vrtića na engleski 1x tjedno jer ga doma sama uči. Čim sam spomenula je počela histerija i plač. Njen odgovor je da ne želi jer ne zna sve.
Ona si postavlja sama previsoke kriterije, ja bih čak rekla nemoguće i ništa nije dovoljno dobro. Doduše ipak smo u ove 2 godine uspjeli dosta omekšati taj perfekcionizam.
Da vam dam neki banalan primjer, sad ipak lijepimo sličice u album, prije 2 godine su svi albumi bili poderani jer niti jedna sličica nije bila dobro zaljepljena a lijepila ih je u milimetar.
Baš me muči ovaj dio jer je ta njena sramežljivost paralizirajuća, ometa joj normalan život. Dođe na rođendan na kojem je 5 njenih najboljih prijateljica i jedna nepoznata djevojčica i ona sat i pol vremena sjedi i gleda u jednu točku dok ta nepoznata djevojčica ne ode kući.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma