Ja bi samo htjela naglasiti nesto lijepo: to da dodje na rodjendan na kojem ima pet najboljih prijateljica

Srametljivost ce vjerojatno s vremenom popustati. Ali to da ima dobre prijateljice i da ima ljude kojima se povjerava i s kojima je otvorena (meni je npr. super kako je ona tebi ispricala da ju je sram i da ne zeli biti u predstavi - to zahtijeva i povjerenje i otvorenost prema bliskim ljudima), i da zna uspostaviti bliske odnose, to je po meni ono sto je zaista vazno.
Kao savjet (a mozda nije dobar

, mozda je ne biste trebali nagovarat da radi nesto sto kaze da ne zeli. Ako kaze da ne zeli glumiti u predstavi, kazete joj, "ok, ne moras, glumit ces drugi put kad budes spremna", ne zeli vozit role, "ok, kad ti budes htjela, vozi ih". Mozda je ne treba na nista nagovarat. (no to je onako "mozda" savjet... lako moguce da to nije dobro za nju

.
Sjecam se kad je nama dosao Branko Kockica u vrtic snimat emisiju da ja od srama nisam htjela sudjelovat u tome i da smo nas par rekli da necemo, i cekali ispred dvorane da se emisija snimi. I nije mi zao sto nisam bila u emisiji

sasvim mi je svejedno... a tada bi mi to bio uzasan stres.