Pokazuje rezultate 1 do 50 od 341

Tema: Izrazita sramežljivost!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    mitovsaki sve to u dan-dva?lijepo
    Da..u jedan dan.

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Eto, vidis sto ti je skok u razvoju

Mitovski, i ja ti mogu potvrditi da ce s vremenom biti bolje. Dvoje mojih klinaca su kombinacija tvoje cure. Kci je perfekcionistica, koja je upravo odlucila propustiti 2. kolo kupa Hrvatske u gimnastici jer nije zadovoljna kakva je u jednoj disciplini (istina, u toj disciplini je nesto slabija, ali je u ostalim disciplinama jako dobra). I ne pomaze razgovor, ona je odlucila, sama otisla kod trenerice i odjavila se s natjecanja. A veselila se sto ce ici.

Sin ima blazi poremecaj iz aut. spektra i sramezljiv je, fali mu samopouzdanja i pun je kompleksa. Evo jedna crtica - nedavno nije otisao na jedan rodjendan (djeci obiteljskih prijatelja, gdje su bila njemu nepoznata djeca) jer se bojao da ce mu se tamo rugati i zezati ga. Rekli smo mu neka ide pa ako mu ne bude lijepo, da nas nazove da dodjemo po njega. Nije htio ni cuti.
    Sad zavrsava 4. razred i u nekim stvarima se vidi napredak, neke stvari jos stekaju, ali svi vjerujemo da ce s vremenom biti bolje.
    U 1. razredu se u skoli znao potpuno zakociti, ne bi mogao uciteljici odgovoriti kad bi ga nesto pitala. U pocetku je bilo i losih ocjena, ali je uciteljica imala razumijevanja i s vremenom se malac oslobodio. Sad je superodlikas, aktivan na nastavi, stalno mu je ruka u zraku i ne boji se vise govoriti.

Da sad ne duljim, to je samo par crtica, htjela sam ti napisati da ce sve biti u redu.
    Kad malena krene u skolu, pripremi dokumentaciju za uciteljicu, da zna sto i kako s njom i samo polako.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •