Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
Ja se s Beti gotovo nikad ne slazem ali mi je skroz simpaticna u toj svojoj poziciji s visoka. I nemojmo zaboraviti cesto daje neku drugaciju sliku a to mi se cini korisnim... I uvijek djeluje optimisticno.
Sto se tice sramezljivosti, mozda bi pristup da prostupa nema pomogao. Sklona sam tako duboko promisljati, savjetovati se i tako ukrug a u braku sam s covjekom koji djeluje prirodno ono kako mu dode. I cesto cesto je pristup mm puno uspjesniji. Ono jednostavno ako dijete vidi da roditelj ne vidi problem ni ono ne vidi problem pa ga tako nekako nadide. Ne znam funkcionira li ovo i u slucaju sramezljivosti ali kod nas funkcionira kod srama zbog nekih konkretnih situacija.
Ne mogu vjerovati a ja se s tobom skoro uvijek slažem.
Lijepo ste me analizirale, Ali, ostajem malo samozatajna, ovo je forum, može se. Iako, dosta vas mi je prijatelj i na FB, pa i nisam općenito tajanstvena.
Nikad ne pišem s visoka, ja samo pokušam pomoći, ako mogu. Ili bar dati drugu perspektivu problemu kojemu netko ne vidi rješenje, a meni se učini da se može, možda, prići s druge strane.
A što se tiče konkretnih savjeta, dala sam ih bar 4200 (pola mojih postova ovdje, hihi)
Kaže netko sa zelenom sličicom uz ime (aha, sjetila sam se da se to zove: avatar) da sam 600 puta pisala o svojoj pameti, a joj, meni je to više prema broju 6, ali sve je u oku promatrača.
Ide me danas ovo pisanje. A godine su samo broj. Što ih je više, to su manje bitne