Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
Npr. kad sam otvorila davnih godina temu u stilu 'Zašto moje dijete stalno plače', kad je J. imala cca 6-7-8-9 mjeseci, ti bi napisala na mojoj temi i na svim sličnim tuđim temama nešto u stilu 'Djetetov plač je gotovo uvijek znak da majka nije prepoznala potrebe i naravno da si umorna i iscrpljena, ta kakva bi trebala biti, majka prvih godinu dana treba biti isključivo posvećena djetetu.' Ispravi me ako sam krivo prenjela, ali tako sam zapamtila.
Meni u tom trenutku to nije ništa pomagalo osim što sam se tada kao novopečena majka loše osjećala misleći da samnom očito nešto nije u redu i da sam loša majka.
Naime J. je bila dojena beba na zahtjev, spavala je s nama, bila je nošena u marami, nije bila ostavljana popšana i pokakana, bili smo joj posvećeni i ja i MM i nisi mi dala nikakav konkretan savjet osim da ne znam prepoznati djetetove potrebe.
šta jest, jest ovo je istina, Beti to uvijek piše svima.Razumijem i da je mitovski iziritirana takvim savjetima koje daje Beti. Vjerojatno bih bila i ja

A onda danas na jednoj temi napiše da je kad su napunili godinu dana (2 komada djece) svaku subotu do ned ih davala baki da ona i muž mogu ići van, eto tad otišla u kontra stranu (meni netipičnu za nju) al bitno da djeca imaju godinu dana, to je općevažeći kriterij

Meni to nije padalo na pamet, nije da mi se netko nudio, al jedva sam dočekala biti za vikend s djecom i mužem, poslije radnog tjedna i laganini zajednički provodit vrijeme, onako obiteljski na izletima i sl. al različiti smo i definitivno savjeti za jedne ne vrijede za druge. Forum je tu da razmijenimo mišljenja, stavove, savjete ...koliko je moguće na fin i korektan način.