casa nudim ti fejs prijateljstvo
da ne budeš usamljena
a i postovi su ti jedni od zanimljivijih pa sam radoznala baba ko stoji iza njih, ruku na srce
ja mislim da je kod Beti na stvari to da se ne izražava jasno i precizno, nego pomalo metaforično
voli upakirati odgovor u filzofski celofan, dodati malo začina u stilu "life is beautiful" a bome i prstohvat samohvale za kraj
ali je ja ne doživljavam nimalo zlonamjernu
Beti sorry na detaljnoj analizi koju nisi tražila ali eto došlo mi napisati ono što već duže mislim
mitovski i moje je dijete sramežljivo što je meni bilo šok u početku, s obzirom na prvo antisramežljivo i preotvoreno dijete
s tim da sad s 4 godine pokazuje sve ćešće potrebu samostalne komunikacije i odgovara na pitanja odraslih (ako joj se sviđaju)
donedavno je u parku stajala sa strane i promatrala tobogan po pola ure, ako bi na njemu bilo vise od jednog djeteta
ili bi me žicala da pitam curicu koja se porednje ljulja kako se zove
ili bi tražila da ja kažem kako se ona zove ako je to netko pita
i tako
unazad par mejseci napredak je očit, puno su joj pomogli odlasci na radionice tipa likovne gdje se počela otvarati, iako to nije još ono pravo, što god to bilo...
mislim da iz svega napisanog tvojoj J. samo treba vremena i čini se da ste na dobrom putu
inače, pratim vas od početka i skidam kapu na svemu što si poduzela...