da iskoristila sam stari i sad koristim novi, znam da sam mogla na njegu u kontinuitetu za rodiljnim ali razlika izmedu rodiljne naknade i mog godisnjeg koji je ustvari puna placa je veliki, a ta razlika novca nam treba trenutno. e sad ako kojim slucajem ne odobre njegu moram raditi tako i tako do 3.2017 jer mi doktori ne preporucaju trudnocu prije s obzirom da sam rodila prijevremeno na carski zbog prijetece rupture maternice, tako da se sa tim ne zelim igrati i ako njega ne bude odobrena idem raditi pa kako bude (iako cu pola place morati dati za tetu cuvalicu jer nemam kamo sa bebacem koji ne smije u vrtic). Ali ako odobre njegu barem na 6 mj onda sam mislila pred kraj njege poceti planirati drugu trudnocu (ako dr kaze da je to ok). Da li to znaci da bi tada trebala raditi 2,5 mj tako da mi sjednu dvije pune place npr pocnem raditi 1.1. i onda mi sjedne 5.2. prva placa, pa 5.3 druga placa i 6.3. otvorim komplikacije. ili radim od 1.1. do 1.4. i sa 2.4. otvaram komplikacije (kompliciram znam)... i da li onda racunaju te dvije place kao prosjek ili mi racunaju sad i ovu placu za 5. i 6. mj koje sad odradujem. Pitam ovo jer sam danas bila sa rodicom i djeca nam imaju slicne dijagnoze (mi cak imamo i taj problem sa jetrom koji oni nemaju)i njoj je prije 2 mj odobrena njega bez vjestacenja do kraja 2017. god pa ako slicna situacija bude i meni nekako mi se cini da je ovo sto trenutno radim nebitno jer ce od sada do kraja 2017 god. proci 18 mjeseci. uh sve sam zakomplicirala vise ni sama sebe ne razumijem...