Upravo tako...
Evo navest cu par stvari, kupili iste cizme kakve ova jedna curica ima, i vec prvi dan je moju napala jer kopira, ona ih je prva kupila i moja ih nema pravo nositi.
Nedajboze da kupimo biljeznicu s likom kakvog ima jedna od njih, igrackice lps isto tako, strogo joj je bilo zabranjeno upisati se na jednu vanskolsku aktivnost jer jedna od njih polazi istu...
Meni je nezamislim rijecnik curice u drugom razredu; njoj pukne zivac i mora se izderat, ili pak joj se povraca cim vidi moju, najrađe bi ju ubila i slicne fore... Meni je to zbilja grozno... Ja sa svojom kceri svaki dan prije spavanja imam obicaj proci kroz cijeli dan, onako nenametljivo, nakon toga objektivno sagledam i zakljucim o cemu se radi...
Mislim da neki roditelji jednostavno premalo ili cak nimalo ne razgovaraju sa svojom djecom, osim opcenito kakvu je ocjenu dobilo u skoli, i to je to..
Sad su nam spas ovi dugi ljetni praznici, nadam se da cemo uspjeti u rome da se barem zna glasno i bez straha suprotstaviti kad se nađe u takvim situacijama...
Od pocetka se nisam htjela mijesati, jer sam svjesna da su sad to te dvije curke, kasnije ce se pojaviti vjerojatno neke druge ali vidim da ona brz moje pomoci nebi to mogla sama odraditi jer je bas dobrica...

Odgovori s citatom