Pokazuje rezultate 1 do 50 od 131

Tema: Odgoj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    ma slažem se da treba reagirati
    ali koliko je je vaše reagiranje urodilo ikakvim rezultatom?

Pa u mojem slučaju recimo da je bilo 50:50 uspješno, ali barem ja imam neku satisfakciju i moji klinci na mojem primjeru uče da ne smiju šutjeti i trpiti, ali i da vide kakvo je ponašanje neprihvatljivo i što njihov tata i ja očekujemo da oni NE rade.
    Moji klinci ne hodaju pognute glave i ne boje se nekih klinaca, kao što je to slučaj sa djecom čiji roditelji nisu dolazili u školu, nisu kontaktirali druge roditelje niti davali u javnost problematiku sa kojom se bore njihova djeca, nego su se fokusirali na preodgoj svojih klinaca koji su bili žrtve.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj mamasch prvotno napisa Vidi poruku
    Pa u mojem slučaju recimo da je bilo 50:50 uspješno, ali barem ja imam neku satisfakciju i moji klinci na mojem primjeru uče da ne smiju šutjeti i trpiti, ali i da vide kakvo je ponašanje neprihvatljivo i što njihov tata i ja očekujemo da oni NE rade.
    Moji klinci ne hodaju pognute glave i ne boje se nekih klinaca, kao što je to slučaj sa djecom čiji roditelji nisu dolazili u školu, nisu kontaktirali druge roditelje niti davali u javnost problematiku sa kojom se bore njihova djeca, nego su se fokusirali na preodgoj svojih klinaca koji su bili žr
    tve.
    e to mamasch, o tome sam ja pisala na prethodnoj stranici. Ne treba dijete pustit da se samo "bakće" svojim problemom i samo ga osnaživat, treba djelovat na razne načine.. a ujedno i mi postajemo uzor svojoj djeci kako postupati u "izazovnim" situacijama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •