Pokazuje rezultate 1 do 50 od 131

Tema: Odgoj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj mamasch prvotno napisa Vidi poruku
    Ne samo da su roditelji posvećeniji odgoju a djeca sve neodgojenija nego svi oko nas (mediji, susjedi, kolege...) imaju puno toga za savjetovati druge, bombardirani smo sa svih strana sa naputcima kako trebamo pristupiti djetetu ako prdne, kako ako opsuje a kako ako samo opere posuđe (karikiram).
    Za sve dobivamo upute za upotrebu...
    i sve manje osjećamo da trebamo misliti svojom glavom.
    I mi i naša djeca...

Odgoj je sklizak teren, fakat nalik hendlanju sapuna...

Mene užasno smeta što danas svako ponašanje ima definiciju, rade se kategorije tipa ovo dijete ima manjak samopouzdanja, ovo je jako sigurno u sebe, sve se istražuje što, kako i zašto....
    Nekad je to bilo ili dobro ili zločesto....
    Sad mi se čini da se mlati u prazno, sve puno stručnjaka a djeca kako je navedeno sve gora....

nina70 - molila bih samo oprezno koristiti riječ "autistično".... Kakvo je to ?

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Mene užasno smeta što danas svako ponašanje ima definiciju, rade se kategorije tipa ovo dijete ima manjak samopouzdanja, ovo je jako sigurno u sebe, sve se istražuje što, kako i zašto...
    Slažem se.
    Kažu da ne postoji apsolutno zdrav čovjek. Kao, svi imaju nešto, neki feler.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se.
    Kažu da ne postoji apsolutno zdrav čovjek. Kao, svi imaju nešto, neki feler.
    Da, da, svi imaju neki feler (i djeca i odrasli) i nuzno je za taj feler procitati prirucnike ili portale, odnosno netko drugi ce nam reci kako pristupiti navodnom feleru kako bi se on "ispravio"tj.mi "izlijecili".
    Sve to me podsjeca na futuristicke filmove u kojima ce covjecanstvo hodati kao zombiji jer ce mozak zakrzljati...

Uvijek sam se ponosila svojom majcinskom intuicijom i svakoj mladoj mami uvijek govorim "osluskuj sebe i svoje dijete, i uci ga da i ono to isto radi".

Najdrazi dio mog odgoja moje djece mi je recenica "Misli svojom glavom i znat ces sto je ispravno a sto nije!".

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •