Pokazuje rezultate 1 do 50 od 131

Tema: Odgoj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

radim sa djecom 8 godina, i nikako ne bih rekla da su djeca sve gora i gora
    moje je iskustvo suprotno, djeca su sve bolja i bolja
    u smislu da puno manje rade štetu, tuku se međusobno, maltretiraju.. baš zadnjih godina komentiramo ja i ostali odgovorni kako nam je prije bilo normalno da na svakom putovanju bude barem jedna p*?)=)(ija, a zadnjih godina sve pet, ni smeće za sobom ne ostave
    barem u mojoj instituciji je tako

inače više volim konkretne opise što je problem, jer na njih možemo konkretno djelovati, a ne znam šta bih sa tim da je neko dijete - zločesto

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    radim sa djecom 8 godina, i nikako ne bih rekla da su djeca sve gora i gora
    moje je iskustvo suprotno, djeca su sve bolja i bolja
    u smislu da puno manje rade štetu, tuku se međusobno, maltretiraju..
    Ovo je i moj dojam isto.
    Mislim da sam okružena dovoljnim brojem djece, a i iz rada u školi, da to mogu reći, i rekla bi da se roditelji njima bave na način da ih zaista odgajaju.
    Naravno ima iznimki, ko i uvijek, ali zaista ne vidim da su današnja djeca lošije odgojena neko u naše vrijeme, upravo suprotno.

Inače alex, takvih ponašanja što opisuješ bilo je i u moje vrijeme, kad se samo sjetim kako bi me cure izolirale, rugale mi se, isključivale, radile smicalice, imale zlobne primjedbe, rugale mi se zbog frizure, odjeće ili nekih cipela koje sam dobila u nasljedstvo, iz doba kad su se kecelje nosile i ko fol svi smo bili isti, zbog toga što sam emotivna, što dobro učim, našle bi već neki razlog. Možda je nekoga mimoišlo, nekoga ne. I ja sam rasla u malome mjestu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •