Pokazuje rezultate 1 do 50 od 131

Tema: Odgoj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    Cheerilee zašto misliš da roditelji ne razgovaraju s djecom?
    ali percepcija važnosti događaja tog djeteta nije ista percepciji tvog
    a i ta curica sigurno neće to ići doma materi pričati: "znaš danas sam rekla jednoj curici da je glupa jer ima iste čizme kao ja"
    niti će to priznati, niti je to njoj važno da bi o tim razgovarala

i ja mislim da je tu jedino rješenje osnaživanje svog djeteta
    drugo dijete ti nećeš moći promjeniti

prošla slične situacije sa svojim djetetom
    ne mogu reći da je osnaživanje nešto uspjelo
    Za jednu sam sigurna da roditelji pojma nemaju jer sam u nekoliko navrata bila s mamom i ona je sigurna kak je njeni dijete divnog i krasnog ponasanja ( ali je i dijete bilo kraj mame prava dobrica)...
    Dok je druga rekla da su svjesni dijetetovog teskog karaktera i da pricaju s njom doma, i kod nje se hvalabogu vide pomaci na bolje...

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Za jednu sam sigurna da roditelji pojma nemaju jer sam u nekoliko navrata bila s mamom i ona je sigurna kak je njeni dijete divnog i krasnog ponasanja ( ali je i dijete bilo kraj mame prava dobrica)...
    Dok je druga rekla da su svjesni dijetetovog teskog karaktera i da pricaju s njom doma, i kod nje se hvalabogu vide pomaci na bolje...
    Ovo je potvrda mojeg posta... treba roditeljima dati do znanja da im djecu netko promatra i da se takvo ponašanje neće prešutjeti niti tolerirati.
    Oni koji su normalni u glavi i koji ne znaju za takvo ponašanje pokušat će djelovati na svoje dijete kako bi ono ispravilo neprihvatljivo ponašanje, a oni koji su i sam i takvi ipak će biti na taj način upozoreni da bullying njihove djece neće proći bez sankcija.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •