Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Braun Thermoscan 5-PROBLEMI

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Braun Thermoscan 5-PROBLEMI

Nakon par godina planiranja konacno kupili na rate braunov usni toplomjer.svi oko nas ga hvale,navodno ga koriste i doktori,i po bolnicama,pa reko ajde.
    Uglavnom,bilo bi sve 5 da svima nama doma ne kaze da imamo temperaturu.Meni kaze 37.5, malom 37.6, drugom sinu 37.2,a bolesni nismo.
    Zovem susjedu koja ima isto braunov thermoscan,ali drugi model (3) cisto da mi pokaze dal kaj krivo radim.na njenom imamo 36.5,36.6 temp.Na nasem starom isto tako oko 36.5-36.8 se krece.
    I sad ja odnijela natrag u ljekarnu da reklamiram jer mi to nije normalno.Zovu oni drugi dan da su oni probali i da im ispravno kaze,nisam ga htijela uzeti,reko saljite ga u zg na servis da provjere.
    i nakon tjedan dana me zovu da je sa toplomjerom sve u redu,da mjeri u rasponu normale,da mi ga ne mogu reklamirati.jos mi kaze da je normalan raspon temp do 37.5?? reko ja,da mozda nekome da,ali nama to nije nikad bila normalna temp!!
    onda mi je rekla neka dodem po njega,da je mozda bilo radi vrucine taj dan,neka ga ostavim da se malo ohladi doma..
    ugl danas opet probam-meni kaze 37.4 a malom 37.6!
    probam sa starim imamo oko 36.6-36.7
    i sto da ja sad radim??
    meni to nije normalna temp a ovi mi u ljekarni tvrde da je to normalan raspon,pa ko je tu lud?
    Ima jos netko da mu se to dogada sa tim toplomjerom,luda sam vise,jer nije mali novac u pitanju
    i da,pogledala sam filmice na you tubu i dobro mjerimo sigurno..

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Odi u ljekarnu sa oba toplomjera.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ako si uspoređivala s mjerenjem klasičnim toplomjerom moraš znati da mjerenje u uhu iznosi cca 0,5 stupnja više od mjerenja pod pazuhom.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Kaj fali običnom digitalnom? Inače, kod mjerenja ušno i rektalno, koliko mi je poznato, raspon jest do 37.5 normalan. Odnosno, skidaš za pola stupnja pa ispadne kao kad se mjeri pod pazuhom.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ali njoj je cijeli stupanj razlika,najbolja je ta usporedba s drugim sličnim, ja bi uzela sva tri i u ljekarnu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •